IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
29.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 662 (1.7.2008 alkaen)
Koko
268 jäsentä
Tyttöjä: 238 (89 %)
Poikia: 30 (11 %)
Keski-ikä
38,2 vuotta
Otos: 193 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,0 vuotta

Jäsenet (268)

TheJenskaMara``VerticantravolttaDearhoney[Katri`]ilonä|satuliini87lolazap83^_aiNO_^CrieectahMikaHäkkinen^^Jupe^^^^malla81Taboomimesis
- Vanhemmat »
Zera (leikattu narttu) näytti juoksunmerkkejä viikonloppuna. En sitten tyhmänä reagoinut siihen mitenkään. Maanantaina kun tulin 8 tunnin työpäivän jälkeen kotiin, oli koko kämppä veressä ja Jäppinen (eli meidän Mishka, leikattu uros) makas kipeänä pedilllään. Lerssi 4cm ulkona, paksuna ja kirkuvan punaisena. Näin käyny muutaman kerran ennenkin ja meinasin, että ajan kanssa menee takasin nahan sisälle.

Tulee tiistai, lerssi entisellään. Mishka niin kipeä ettei paskalle taivu ja makuulle meno hankalaa.

Keskiviikko aamuna tilanne sama. Huoli kasvaa. Soitan meidän eläinlääkärille jos olisi jotain kotikonsteja vaivan hoitamiseen. Eläinlääkärimme kuitenkin sitten sanoo, että kuolion vaara melko suuri, koska ollut noin jo useamman päivän. APUA!!! Meikäläinen paniikkiin, itkeä tihrustan jo että koira joudutaan lopettamaan yms. Maanantaista asti olin ollut huolissaan, mutta tämä oli kyllä multi-huipentuma.

Eläinlääkäri sanoi, että se nahka tarvitsee pikaisesti viiltää auki ja penis saada nahan sisälle. Sanoin yrittäväni soittaa paikallisille eläinlääkäreille, että pääsisin nopeammin, kun tämä meidän lääkäri on 100km päässä. Eipä täkäläiset yksityisen klinikan lääkärit ole ennen moista operaatiota tehneet, olivat joskus kyllä kuulleet siitä, yleensä kuulemma vain määrävät nesteenpoistajia ja kipulääkkeet. Kysyin onko paikkakunnan muut yksit.lääkärit paikalla, että hyövääkö niille soittaa. Yksi lomalla ja yksi ties missä ja vastaanotto vasta ensi tiistaina auki. Eipä paljon lohduta. Soitin kuitenkin vielä paikkakunnan kunnaneläinlääkärille, jotka lupasivat huomiselle (tänään torstaina) klo. 12 ajan, hekään eivät moista leikkausta ennen tehneet, mutta lupasivat yrittää ja että puhelimella saisivat jostain neuvoja. HUH, HUH!

Soitin sitten takaisin meidän omalle eläinlääkärille (Pellon kunnan ellä) ja kysyin voidaanko tulla sinne jo tänään (eilen). Neljältä lähdettiin iltapäivällä ajelemaan Pelloon ja klo.17.30 oli sovittu aika. Mishkalle nukutus niskaan ja operaatiopöydälle. Jollain liukasteella eläinlääkäri sai manipuloitua nahan paikalleen, sanoi nahan olleen jumissa karvoista!!! Sheivasi pippelin paljaaksi ja sitten leikkasi esinahkaan suuremman viillon, jotta vastaavaa ei kävisi uudestaan ja tikkasi suonia yms. Ongelma johtui siis niistä saatanan karvoista ja ilmeisesti liian pienestä esinahasta.Kuoliota ei onneksi ollut, mutta mikäli olisi ollut, niin olisi pitänyt poistaa kuollut osa ja rakentaa peniksen pää uudelleen. Kuulemma ihan toimiva pissavärkki olisi ollut silloinkin. Leikkaus ilmeisesti onnistunut ja vehje kuin uusi. Lasku 97€. Sai penisilliiniä ja nesteenpoistajaa piikkinä, sekä sitten kotiinviemisiksi nesteenpoistajia, antibiootteja ja kipulääkkeet.

Mishka on tuomittu kylpyhuoneseen arestiin varmaankin n. viikoksi, kun nesteenpoistajan pistää pissan virtaamaan ja täytyyhän tuo horoperse narttu pitää erossa raasusta pojasta.

Kuvassa Mishka vetää sikeitä autossa. Herätystä ei annettu ja poitsu oli kunnolla hereillä vasta tänä aamuna. Toivottavasti mitään komplikaatiota ei tule ja toipuminen on nopeeta.

TwoDogsZeraphy 6-vuotta!!!Luonut: TwoDogsKeskiviikko 18.03.2009 16:07

Hyvää syntymäpäivää mamman kulta-mussukalle!!! <3
Heinäkuu ja herään teltassa lammen rannalla. Päivästä tuli ikimuistoinen, silloin synnyit sinä, ystäväni. Ikinä ennen en ollut nähnyt vastasyntynyttä koiranpentua. Matkani koiramaailmaan sai alkunsa silloin. Olihan meillä aina koiria ollut, joiden kanssa olin leikkinyt. Mutta sinä avasit minulle täysin uuden maailman. Menimme yhdessä tottelevaisuuskoulutukseen, agilityyn ja pelastuskoiraharjoituksiin, myöskin useita match show -tapahtumia tuli kierrettyä.

Ensimmäinen koira, jota aloin kouluttamaan ja lista tekemistäni virheistä on liian pitkä lueteltavaksi. Elämäsi aikana annoit minulle hyvin paljon, toivottavasti sinäkin sait minulta jotakin.

Olit hyvin liikkuvainen pentu tutkit maailmaa kiinnostuneena. Jo pienestä pitäen paras ystäväsi oli naapurissa asuva isäsi, jonka luona vietit mielelläsi aikaasi. Olit oman tiesi kulkija.
Kerran illalla kun äitini huuteli sinua sisälle, ei sinua näkynyt eikä kuulunut. Hän lähti kävelemään naapuriin päin ja näkikin sinun sujahtavan naapurin pihasta läheiseen metsikköön. Turhautuneena, kun hän käveli takaisin kotiin, makasitkin portailla, kuten olisit siinä nukkunut jo pidempään ja menit iloisesti häntä heiluen häntä vastaan.

Lähtiessäni kouluun katsoin kuinka olit noussut katsomaan ikkunasta perääni. Kun saavuin linja-autolla kotitien päähän, näin sinun juoksevan minua vastaan. Olit niin tärkeä minulle. Kuljetin sinua joka paikassa mukanani.
Muutimme kaupunkiin ja jätimme maalaismaiseman taaksemme. Saimme molemmat opetella uudenlaisen elämän.
Kerran ollessani sairaana, siskoni lähti sinua lenkittämään. Hän ei tiennyt kuinka suuri halu sinulla oli jahdata pupuja ja koska kuljit niin kauniisti hihna löysällä, hän piti siitä kiinni vain muutalla sormella. Sillä kävelyllä se citypupu sitten sattui eteenne ja sinähän lähdit ajoon hihna perässä liitäen. Sinua ei meinannut löytyä yhtään mistään, soitimme löytöeläintaloon, poliisille, radioon... usean tunnin kuluttua poliisista soitettiin, että sinut on mahdollisesti löydetty. Hihna oli jäänyt kiinni jonkun varaston taakse ja olit alkanut haukkumaan kun eräs mies oli kulkenut läheltä. Itkin ilosta kun kuulin löytymisestäsi, olin todella pelännyt menettäväni sinut.

Seuraavan kerran pelkäsin menetystä keväällä 2005, sinun ollessa kymmenen vanha. Silmäsi oli alkanut turpoamaan ja mielessäni kuvittelin jonkun kasvaimen olevan kyseessä. Eläinlääkäriin menin jo varautuen pahimpaan. Luojan kiitos kyseessä oli vain linssiluksaatio, näkösi toisesta silmästä oli mennyttä. Seuraava pelästykseni oli joulukuussa 2005, kun silmä oli surkastunut, mutta se olikin aivan normaali tapahtuma.
Syksyllä 2006 lähdimme lenkkeilemään lapsuuden maisemiisi ja fiilistelimme hirvikärpästen pujahdellessa paidan sisälle. Jotakin outoa käytöksessäsi oli, kävit haukkumaan lähestyviä lehmiä. En tajunnut silloin miksi niin teit. Mutta kotioloissa kun aloit lenkeillä törmäilemään betoniporsaisiin, ymmärsin sinun sokeutuneen kokonaan.

Taas meillä alkoi uusi aikakausi, elämä sokeuden kanssa. Ei sokeus sinua suuresti haitannut. Elit hajumaailmassa ja olit oma iloinen itsesi. Kuitenkin aika tekee tehtävänsä et ollut enää se sama nuori, josta 9-vuotiaana kysyttiin oletko pentu. Askeleesi hidastui, lenkkimme pienenevivät pienenemistään. Olit vanhus, minun ylpeyteni 13-vuotias vanha rakki! Nauroin kun ystäväni kysyi voisiko sinua kuvata Koirien hyvinvointi -dvd:lle. Olin vielä vuotta aiemmin ottanut sinun kanssasi meidän molempien iloksi (ja katsojien naurattamiseksi) tottista. Mutta ei, enää 13-vuotiaana ei sinusta ollut siihen, olit ansaitulla eläkkeellä. Mutta koska meidän ei mitään temppuja kuulema tarvinut tehdä, lupasin, että sinua saa kuvata. Nyt olen niin tyytyväinen, että sinusta on tuollainen muisto olemassa.

Kesällä kuvasimme viimeiset valokuvat sinusta. Intohimosi oli kala. Olin ostanut sinulle kuivattua kalaa herkuksi. Yllätyksekseni kala sai sinut innostumaan niin suunnattomasti että jopa juoksit saadaksesi kalaa.

Puhuin aikanaan sinulle, kuinka sinä elät 20-vuotiaaksi. Valitettavasti kuitenkin näin kuinka jalkasi pettivät kahdesti altasi ja liikkumisesi oli huojuvaa. Päätin päästää sinusta irti. Oli aika jättää hyvästit. Kuitenkin piristyit vielä yöllä ulkollessamme ja häntä heiluen vauhdilla seurasit hajuja. Sinun iloisen olemuksesi katsominen teki päätöksestäni niin vaikean. Lähtiessämme viimeiselle yhteiselle matkalle, tervehdit niin iloisesti veljeäni. Silitin sinua koko matkan. Silitin sinua, kun vaivuit uneen. Silitin sinua, kun matkasimme ystäväsi Carlon luokse. Tänä yönä nukut rippiruusut (joita olin liki koko elämäsi ajan säästänyt) vieressäsi Carlon ja Ressun kanssa. Enkelikynttilä valvoo untanne. Aamulla kun heräätte, olette taas kaikki yhdessä.

Yhteinen aikamme kesti 13vuotta 7kuukautta 25vuorokautta 3tuntia. Sinua ajatellen... Riikka

TwoDogsSohva-championit!Luonut: TwoDogsTiistai 17.03.2009 18:22

Isäntä vastasi kuvaviestiin: "Ei kestä peerasta, tai toinen joutuu röyhtäsee."


Aivan totaali reps ja kops. :D
KAMUT

[äIJä]voi ettäLuonut: [äIJä]Keskiviikko 25.02.2009 14:20

nyt halkean kyllä ylpeydestä Jäynää kohtaan. :) Oltiin äsken kakaroitten kanssa lenkillä ja Juntti tapansa mukaan vapaana kun ei se minnekkään mene , sitten ajattelin että kokeilen jotain uutta. Kun tolla neidillä on ollut tapana häippästä sen siliän tien kun se vapaaksi pääsee. Ja nyt huijasin sitä, päästin irti mut pyysin seuraamaan. Ja kaikkien yllätykseksi se jopa seuras perkele. :D Ja kun sanoin et "vapaa" niin kyllä se meni juoksemaan mut ei edes lähteny kauas. Ja sit pyysin monta kertaa sen takasin niin että se tulee luokse ja istuu vasemman jalan viereen, ja pyysin seuraamaan niin neiti seuras kuuliaisesti siihen asti kunnes kuuli "vapaa" :))) mamma on nyt kyllä tosi ylpeä :))) <3

Ennu-Jää ikäväLuonut: Ennu-Perjantai 05.12.2008 12:31

JERI 05.2007-4.12.2008

Ennu-[Ei aihetta]Luonut: Ennu-Sunnuntai 28.09.2008 20:05

Jerillä oli kivaa lenkillä. Se jahtas jänistä ja löys hienon kepin jonka se sai ottaa takapihalle mukaan.

Kuvassa Jeri ja Jerin kaveri Keppi.

saa_raaYlpee pojista :)<3Luonut: saa_raaSunnuntai 14.09.2008 21:57

Nonni laitan tänne nyt tuloksia mätäreistä mitä ollaan käyty parin viikon sisällä.

4.9. Jerryn kanssa JH5

11.9. Jerryn kanssa JH3 ja Kentsu SIN1 BIS ei sij.

14.9. Oliver SIN1 ja Kentsu PUN1 BEST IN SHOW4

Ei voi muuta sanoo ku oon vaan hirmu tyytyväinen!!


Kiva jättää Oliverki n.9kk taolle. Voi olla että joku mätsäri tulee mihin meen junnuilee ja Kentsun kanssa seropeihin..
Tietty kans pentunly 2.11. mut kauheesti mitään ei oo enään tulossa.

Muutenki tää vuosi on menny tosi kivasti näyttelyiden & mätsäreiden suhteen.
listasisin tähän nyt kaikki tulokset

OLIVER
Viralliset/pentunäyttelyt=yht 6kpl
3xKP 3xROP-pentu 3xERI 1xPU4 2xvara-SERT

Mätsärit= yht 11kpl
9xPUN 2xSIN PUN4 PUN3 SIN1 BIS6


JERRY=yht 5kpl
2xPUN 3xSIN - SIN4 SIN5


KENTSU=yht 10kpl
5xPUN 5xSIN 1xei jaettu nauhoja SIN1 SIN2 SIN3 SIN4 SIN5
PUN1 2xPUN2 PUN3 x-rotu4 BEST IN SHOW4



JUNIOR HANDLER=yht 6kpl
1xei sij 1x1 2x5 2x3
BIS JH2!




Laitan tähän nyt semmosen jutun mikä saatiin tänään muiden palkintojen mukana.

"Hän on sinun ystäväsi, toverisi, puolustajasi, koirasi.
Sinä olet hänen elämänsä, rakkautensa, johtajansa,.
Hän on sinulle uskollinen ja aito viimeiseen sydämmenlyöntiinsä asti.
Sinun tulee olla hänen kiintymyksensä arvoinen"

TwoDogsFURminator <3Luonut: TwoDogsKeskiviikko 03.09.2008 18:41

Ostin tänään sen niin paljon kehutun Furminatorin. Olihan se kallis (M koko 50€), mutta ei niin pahasti kirpaise, kun kaverin kanssa puoliksi. ;) Heti tietenkin testasin ja tässä on tulos 15min harjaamisen jälkeen. Mahtavaa! Enempikin olis tullu, mutta empä jaksanut sitten enempää, katotaan illalla uudestaan.

www.furminator.com

- Vanhemmat »