IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
29.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 624 (1.7.2008 alkaen)
Koko
268 jäsentä
Tyttöjä: 238 (89 %)
Poikia: 30 (11 %)
Keski-ikä
38,1 vuotta
Otos: 193 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,0 vuotta

Jäsenet (268)

Spar_Ky^Sansu^em|liarusakko-^^Jupe^^^^Dearhoney[Tanja86]PuellaSusi82Heiska75maypop-ssk-LindaLaHughesMinde69`läuräeMeraLd_
« Uudemmat -

AnnaEmiliaDiana viikonloppusaldo:Luonut: AnnaEmiliaKeskiviikko 23.01.2013 02:30

Muutama vihainen pilkkijä, mummun kompostin kaivuu, halkoja pitkin jäätä (varasti reestä), pihalla muutama jäätyny raato, mahottomasti juoksemista. Tämän kaiken johdosta neiti pääsi lauanatai-iltana saunomaan ja huomena matokuurin ostoon :D Paskanen koira on onnelinen koira mutta jos ei neitiä saata ottaa mökkiin nukkumaan niiin kylpyyn joutaa.
Dianasta on tullut kaunis neiti

GHIJoku kettumainen seropiLuonut: GHITiistai 14.12.2010 23:49

01: Koirarotu, jonka haluaisit omistaa



02: 3 suosikkielokuvahahmoasi
03: 4 konserttia joissa toivoisit että olisit käynyt/haluaisit käydä
04: lempiruoka
05: 3 artistia tai bändiä joista pidät
06: vuodenaika jona synnyit
07: tunnustus
08: auto jonka haluaisit omistaa/omistat
09: ensimmäinen kuva Googlen kuvahaussa sukunimelläsi
10: viimeisin katsomasi elokuva
11: paikka jossa kävit tällä viikolla
12: tavara jonka haluaisit omistaa
13: paheesi
14: lempieläin
15: lempituoksu

LL-OTTA[Ei aihetta]Luonut: LL-OTTAPerjantai 16.04.2010 11:02

Voin kertoo että eilen hävetti! Lähdettiin koko perheen kanssa yhdessä kauppaan iltasella, Lara jätettiin normaalisti siihen kaupan pihaan ja mentiin sisälle. Leipähyllyllä ollessa katottiin: ''mikäs siinä vilahti?'' No joo, sehän oli Lara, perässään iso lihava mies huutaen. Lara suunnistaa kohti lihatiskiä. Minä tässä vaiheessa siirryin rattaiden kanssa piiloon hyllyjen väliin. Tero juoksee koiran kiinni ja kantaa ulos. Lihava mies antaa hurjistuneen katseen, lihamestari nauraa ja haluais ottaa meidän koiran itselleen kotiin.Tais olla viimenen kerta mun meikä asioi tuossa kaupassa! (Y) HÄVETTI NIIIIIN PALJON, nyt jo ehkä vähän naurattaa.
Tuli semmonen sarjakuva / piirretty elokuva välähdys tossa, varsinkin kun Lara yritti napata patonkia sieltä paistotiskiltä, mikä on lihatiskin vieressä.

Neiti oli siis pyristellyt valjaista irti.

TwoDogsZeraphy 7-vuottaLuonut: TwoDogsTorstai 18.03.2010 23:16

7v.


Mamman kultamussukka, "esikoinen", tänään 7-vuotias, eli jo veteraani-iässä. Niin se vaan aika rientää.

[hanna]][Ei aihetta]Luonut: [hanna]]Maanantai 16.11.2009 16:30

Nelli 3v <3

TwoDogsZera mulahti jäihin!Luonut: TwoDogsLauantai 03.10.2009 16:03

Ollaan täällä Posiolla anoppilassa viettämässä viikonloppua. Lähettiin miehen siskontytön kanssa lenkittämään koiria ja laskettiin ne irti tuolla yhdellä lyhyellä metsäpätkällä. Siinä vieressä oli Posiojärven lahdenpoukama, mikä oli jo vähän riitteessä. Zera mennä tassutteli sinne jäälle ja ritinä kuului meille rannalle asti. Huutelin Zeraa tulemaan pois sieltä ja juuri kun koira kääntyi ympäri, niin räsähti. Sinne se lumpsahti jäihin n.20m rannasta. Joutui etutassuilla rikkomaan jäätä pala palalta päästäkseen takasin rantaan. Ei se koira vaikuttanu mitenkään panikoivan, vaikka välissä joutui ihan huilaamaankin. Itsellä sydäntä kylmäsi ja pelkäsin että pitää soittaa jo apujoukkoja autolla hakemaan meidät, että jos miä menen sen sieltä kahlaamalla pelastamaan.

Zera on nyt märkä ja väsynyt, pieniä haavoja jaloissa, muttei mitään vakavaa.

Loppu hyvin kaikki hyvin.

jokulauraheivaa.Luonut: jokulauraMaanantai 28.09.2009 19:47

se o jeri. ♥ :>>
kiitos kaikille jotka osallistuivat niksun juhliin <3.

sisu pääs koira näyttelyyn taran.janskun, tiitun ja teemun kans...
sisu yllätti ja toi punasen nauhan :D kiitokset heille kun vei meidän martan näyttelyyn :)..mamma on tooosi ylpeä pikkukissan paskan noutajastaan<3.pakko alkaa käyttää ku eka kerta meni noin hyvin ^^.

MikaHäkkinenLuna 1v.<3Luonut: MikaHäkkinenMaanantai 07.09.2009 13:54

Tehtiin Sipsun kanssa noin tunnin lenkki eilen keskiviikkona.
Mentiin ensin Ylöjärven keskustaa ja urheilukenttää kohti, mutta sitten käännyttiinkin Eloon päin ja mentiin sinne hiekkatietä pitkin, käännyttiin oikealle liikuntahallin ohi, sillan yli ja sitten edelleen rivitalo-alueen viertä takaisin siukkikselle.
Kissan kanssa sillä oli tuijotuskilpailu erään talon kohdalla, mutta menetti sitten äkkiä mielenkiintonsa siihen. Vähän se yritti välillä vaellella ja autojen ja pyörien varalta sai olla tiukkana että Sipsu pysyy paikoillaan. Mutta aika helppo ulkoilutettava kuitenkin noin pieni hauveli, ei juuri vedä ja uskoo heti kun vähän tiukentaa. Hyväluonteinen ja kiltti tyttökoira.

Kova jano sille kyllä tuli tuosta lenkistä, vaikka enimmäkseen hiljaista vauhtia mentiinkin ja välillä pysähdyttiin tutkimaan ja haistelemaan jotain.
Vesi maistui Sipsulle lenkin jälkeen.

« Uudemmat -