IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!

Matkapäiväkirja, osa XVLauantai 19.01.2008 22:24

Vapaapäivä (18.01.2008): Yhteen asti nökötin kotosalla, jonka jälkeen lähdin Mellyn kanssa Augsburgiin shoppaamaan. Kulutin huimat 15€ ja siitäkin 5€ junalippuun... varsinainen tuhluri :D
Mellyn luona syötiin ja katottiin yks leffa (13 goes 30 tjtn...) ja jäin sitten sinne nukkumaan.

Aamusella oli pienoinen kiirus vaikka vaivaset 6 hevosta ratsastettavana. Mistähän me näitä kiireisiä aamuja aina revitäänkin, eihän me ainakaan hitaita olla ;)

Iltapäivällä puolet tallin hevosista käytettiin tarhoissa (nimen omaan käytettiin, peräti puoli tuntia viettivät siellä per kopu) ja muuten samat vanhat. Eli Paciton & Lordin kävelytys, karsinoiden putsaus jne.

Suomityttö tässä valmistautuu lähtemään Saksan yöhön, Mellyn kanssa jälleen ;)

Katsaus illasta:
Mellyn kanssa discoon (PM) ja odoteltiin siinä sitten, että saksalainen Popstars-bändi esiintyy (23:45). Musa ja meininki oli ihan loistavia... tosin bändin katselusta ei tahtonut tulla mitään, kun samoja ihmisiä piti väistellä 5min välein (ravasivat edestakasin sitä lattiaa siinä). Teki mieli ruveta kamppaamaan niitä immeisiä :D
Ja sitten varsin hauska tapaus. Täällä alle 18-vuotiaat saa olla discossa vain klo. 00:00 saakka (vanhemmat klo. 04:00). Mellylle oli kuitenkin allekirjotettu semmonen lappu, jossa mut valtuutetaan vahtimaan, ettei se tee mitään tyhmyyksiä taikka juo alkomahoolia.
Mentiin sitten ovelle ja annettiin passit sekä se lappunen ovimiehelle. Se kattoo meitä ja kysyy sitten ikiä. Todetaan, että minä 18 ja Melly 16.
Ovimies seisoo hetken ihan hiljaa ja sit sillä välähtää ja se sanoo Mellylle: "Ai hän on vahtimassa sua?"
Joo, kiitos... menen siis ilmeisesti 16 kesäsestä (viikon päästä 19 täynnä) -.-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.