IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!

Matkapäiväkirja, osa XXISunnuntai 27.01.2008 23:35

Sori porukka, tässä oo mitään ehtiny kirjottamaan, kun on aina ollu liian väsyny tai menossa jonnekin/jossakin :D

Perjantai ihan normi päivä, Patricia ratsasti itte Radin, joten silläkään ei tullut köpöteltyä.
Lauantaina olin yksinäni ja pistin sitten ihan kunnolla tuulemaan ja olin valmis karsinoiden kanssa (siivous, oljet/purut) 09:40. Siinä teille senkin hernenenät! ;)
Lauantaina myös käytiin maastossa Mellyn + sen kaverin kanssa (nämä Mellyn hevosilla, minä Radilla). Reissu meni todella hyvin laukkoineen (!) kaikkineen. Radi oli ihan huippu ja yllättävän pirteä. Odotin sen olevan laiskempi, koska perjantaina Patricia veti sillä kunnon hikitreenit. Taas vanhus yllätti :)
Etenkin laukan jälkeen sieltä tuli niin pitkää raviaskellusta, ettei ole tämä tyttö moista ennen kokenut.

Ja tänään sitten... aamusella heräsin kuudelta ja olin töihin lähdössä. Keittiössä söin aamiaista, kun joku koputtaa ikkunaan (meinas murot lentää suusta, säikähdin ihan vain vähän). Melly siellä koputtelee. Menin sitten avaamaan ovea ("Mitä hittoa se täällä tekee?"). Melly onnittelee syntymäpäivän johdosta ja käskee vaihtamaan vaatteet, en oo menossa töihin tänään vaan pienoiselle ylläriretkelle.
Joo, tämä lähtee vaihtamaan vaatteita ja sitten tallille antamaan Pacitolle pistos ja avaamaan ovet Latishalle, jonka jälkeen Mellylle syömään aamiaista. Lahjaksi sain häneltä ja perheeltä paidan (punamusta, hieno!) ja pehmoleijona-avaimenperän.
Yllärireissu kohdistui Zugspitzeen (iso vuori, 2 690m). Käytiin huipulla, hienoinen tuuli puhalsi, joten pysyteltiin pääasiassa sisätiloissa ja syötiin lounas siellä. Pirun hieno reissu.

Koko päivän vietin siis heidän kanssaan, illalla italialaiseen syömään ja 10min sitten kotiuduin. Aika hauskaa, pari viikkoa Melly on tätä järkännyt enkä mä ole osannut edes aavistaa. Kunhan luulin, että Patricia on niin vihoissaan siitä sunnuntaista, ettei tällä viikolla anna mulle vapaata.
Sekin soitti sitten, kun oltiin menossa vuorelle ja onnitteli :D

Loistosynttärit, vaikkei oman perheen kanssa tullutkaan juhlittua <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.