IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!
Heipodei! :'D

Tiger piti sitten kunnon shown tänään kotimaneesissa... Petzin kanssa, ei minun.

Verkassa poika oli todella hyvä. Kulki hyvin eteen pyöreänä ja teki kaikki asiat kuten piti.
Petzi kiipesi selkään eikä sitten jaksanut ottaa kannuksia pois. Tiger inhoaa kannuksia. Yritti ratsastaa, mutta ensimmäisenä Tiger vetäs kunnon pukit ja kun Petzi yritti selässä pysyä, niin kannukset osu vielä pahemmin sinne kylkiin ja siitäkös hevonen riemastu... vähän aikaa poukkoili menemään kuin ihan oikea rodeohevonen.

Nooh, Petzi sitten teki töitä pojan kanssa.. ainakin yritti ja totesi vaan mulle, että taitaa olla vähän energinen, kun ei allekirjoittaneella eilen ollut kauheasti aikaa sitä ratsastaa (15min... kannatti juu).
15min jälkeen anto hevosen mulle takasin ja sano, että pitäs 10-15min laukata vaan maneesia ympäri niin reippaasti, kun kykenee.
Ei ongelmaa, mehän tykätään moisesta :D

Ehkä se hevonen vähän väsähti (laukkuri täysillä laukkaamisesta, heh heh), tiedä häntä, mutta eipä tuo mun kanssa poukkoillu ja potkinu menemään miten sattuu. Miksi oliskaan, eihän mulla ollu sporriakaan jalassa ;)
Laukkaamisen jälkeen vähän ravi-käynti-ravi siirtymisiä ja sitten kotiin.
Jota kuta hymyilytti aika paljon, Tiger kun näytti niin tyytyväiseltä itseensä :'DD

Ratto on työskennellyt tosi hienosti tasasella, lisäykset ravissa ja laukassa on aika makeita, samoin kuin nämä meidän sivuttaisliikkeet samoissa askellajeissa :) Käynti-laukka-käynti siirtymiset myös hienoja... jaja... kaikki siinä hevosessa on hienoa :D

Hyppykauden alkua odotellessa kummallakin hevosella, toivottavasti sulaa kenttä nopiasti :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.