IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!

On siinä keskivertoa kerrakseen...Tiistai 09.06.2009 04:44

Hyppimiset meni oikein hienosti. Tiinakin pääs pitkästä aikaa Ratolla menemään eikä se ollutkaan niin kamala kuin mitä se muisti ;)
No joo, eiköhän siinä jotain edistystä ole tapahtunu tässä.. vuoden aikana :D

Itekin toki menin vähän ja Ratto toimi tapansa mukaan vallan mainiosti.

Sunnuntaina käytiin sitten maastossa Radilla ja Ratolla. Vanha pappa "vähän" innostu laukkaamisesta. Teki ittekseen laukanvaihtoja ja pukitteli O_o "Ihme hihhuli" :`D

Eilen (maanantaina) mentiin sitten taas koulua. Ite menin ensin ja Ratto oli LOISTAVA! Tiina ikuisti jälleen parhaat hetket ja täytyy kyllä sanoa, että jos joku vielä tulee Rattoa nimittämään keskiverroksi, saa räkänaurut naamaansa. Se ei ole keskivertoa nähnytkään!
Mieletön poljenta ja vitja niitä lisäyksiä!
Samaten se kasasi siirtymisissä laukkansa niin hiton lyhyeksi, ettei mitään rajaa... kuka olis uskonut, että sen ihrakerroksen alla, josta sitäkin on kuorittu, ilmestys tollanen tykki ?_?

Tiina meni kanssa jonkin aikaa, siirtymisiä lähinnä ja sai tamman toimimaan kanssa tosi hienosti.. eli ei siitä ihan kouluhevonen ole vielä tullu (joka ei hyväksy virheen virhettä, vaan vetää heti porkkanat perseeseen).

Nyt vaan kun Ratto toimii noin hyvin, haluun päästä Ossin selkään kokeilemaan, mitä sieltä irtoaa, kun ratsastaja oikein pyytää... se kun vetäs ittensä vaikka väärinpäin umpisolmuun ja juoksis perse edellä puuhun :) Riippuen toki miten pyytää ja kuka pyytää ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.