IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!
Okei, myönnän. Meinasin kusta tänään alleni satulassa.

Oltiin taas maastossa Radilla ja Ratolla. Radi tuntu hirmu iloselta ja Rattohan nyt on aina reipas.
Kunhan ravailtiin ja käveltiin ensin, parit laukatkin oltiin otettu. Hevoset oli toiminu molemmat hienosti, Radikin pysy hyvin Raton perässä.

Oltiin sitten tulossa kotiinpäin ja siinä oli sellanen pitkä pehmonen nurmisuora. Pitkin ohjin oltiin kävelty ja ajattelin sitten "yllättää" Tiinan.
Kasasin ohjat ja nostin Radilla laukan. Tiina kiljas vaan "ai jaa" ja kohta Ratto paino siinä rinnalla.

Sääli vaan, että Radi ei todellakaan meinannu päästää yli puolta nuorempaa tammaa ohitte, vaan pisti "ison vaihteen" päälle ja lähti...'
Ratto meni kyllä sit ohi joo, mutta mä kiljuin ihan hulluna Tiinaa hidastamaan, koska tuli tunne, että Radi ei ihan heti oo pysähtymässä ja se suora ei nyt kestä kuitenkaan loputtomiin!

Tiina sai kyllä Raton kiinni, mutta Radi paino ilosesti ohi ja vielä risteyksessäkin veti laukkaa.. ei onneks kovaa, kykeni sentään kääntämään kotiin päin.
Lopulta ei auttanu muu, kun päästää toinen ohja melko löysäks ja kääntää pää pois menosuunnasta. Siirty sitten raviin ja käyntiin.

Nauratti ja samalla meinasin oikeasti pissata housuuni.. saatanan hullu vaari, pitääkö sitä nyt vanhoilla päivillä tolleen riehua??!! O_O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.