IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

Kesälapsena Karkkilassa <3Tiistai 29.06.2010 01:34

Eli nyt ollaan sitten jo taasen kotosalla. Ja tuli siitä reissusta (onneks) viikon pidempi ko piti tulla (: Ens kesänä kuukaus? ; DD haah.

Eli ohjelmistossa oli Potterointia. Pottereiden kattomista (melkein kaikki 2x). Käppäilyä niin, että nyt vasemman tennarin kantapäässä on ärsyttävä aukko (ostoksille, siis-->). Uintia 2x. Queeeenia. Cursun rippijuhla (onnea vielä kertaalleen! <3). Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Pizzaa, spagettia (perusruoka, ehdin jo pelästyä että tällä kertaa sitä ei olisi, kun aina ennen on ollu), heseltä hampurilaisateriat. Kummastelua, miten kestän riitelyä.Järkyttyminen siitä, että Twilight muka sivuttais Potterin. :o Hyviä ilmoja. Lucenius <3 (Siitä tulee mun sukunimi (;). Nooan Arkkia. Undulaattia. Pikku haita. :D Parkuminen Dumbbiksen kuolemassa (paitsi neiti C). Käynti Letkussa!!! :D hihi. Mahtavaa. <3 Ja sitten itkuralli kotio mennessä : <. Sniff.

Mahtaaavaaa ! Luv it! Snape. Snape. Severus Snape. DUMBLEDORE! Jaloissa säästetty, korvissa käytetty. (; Huuuuuuuksit <33. Miau! Vuf! Hirnauskis! Puputi-puputi! Pulp!

Ps. Kuviahan tuli 1056 kpl (; Aika hyvin kahdesta viikosta :D Tosin, yli 30 niistä oli videoklippejä :D

Pps. Toi "Mun pikkuserkku on parempi raviohjastaja kuin sun" on vaan kyllä hyvä yhteisö :' D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.