IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 23.03.2013 18:46

juu, taas on Karkkila-päivitys jäänyt vähän myöhäseen, kun melkein viikko sitten sieltä tultiin X'D mwah. mutta joo. mitäs sinne. Lapsenlikkoina Krisutiinan kanssa kivasti x)

Thor meinas tykätä jäädä asumaan dvd-soittimeen :'D onneks ei sentään jääny, vaikken mä sitä tällä viikolla kyllä olis tarvinnutkaan :DD oikein hienoja Capu-Hawkkis-Heimdall/Silitysrautamies-Loki-Son of Coul/Hulk-Thor-Fury -kuvauksia siellä X''D <3 ja musiikkina Discoa ja Echoa ;DD haha. niin ja "Thor-biisiä" :DD hihih. sekä kuvia, että klippejä, jooo :DD pitäiskin tänään kattella ne uusiks jahka Hoodin 2.kausi on läpi käyty x)

mitäpäs muuta? :D kiva autojono oli tuolla X'D haha. ja tosiaan, Thor tuli katottua (eihän viime kerrasta ollutkaan kun viikko ;D) ja sitten Pocsu 2 x) siis Pocahontas, ei Pokemon xDD juna oli piiikkasen myöhässä, kivasti :DD haah. ja Corgi-lehdestä löytyi tuttuja ;> hihi. ja tietenkin tuli pelattua (2 kertaa) Maailman ympäri 80 päivässä ja siinä sitten, yllätys yllätys, Kristiina voitti kummallakin kerralla X'D ja Tieto lisää tuskaa, taas x'D haha. juu oli hienoa 8DD <3 seuraava kerta taitaneekin sitten olla vasta Vappuna x) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.