IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Day 16Lauantai 02.06.2007 22:00

Herätys, pika-aamiainen hotellilla (ensimmäinen kerta muuten kun aamiainen kuului hotellin hintaan) ja taksilla kohti eteläistä linja-autoasemaa. Kuljettaja oli unohtaa panna mittarin päälle, mutta muisti lopulta kolmannen huomautuksen jälkeen, matkan hinta mittarin kera 70 bht. Linja-autoaseman etupiha vastasi Lonely Planetin kuvausta: kaaos. Riuhdoimme itsemme useamman bussiyhtiön "edustajan" läpi valtion bussiyhtiön tiskille, josta saimme liput (a 160 bht = 3 €) Hua Hiniin.

Matka sujui nopeasti ja mukavasti, ainakin verrattuna edellispäivän kymmentuntiseen pölyssä ja pomputuksessa. Aikalailla sama tunne kuin olisi matkustanut Helsingistä Lappeenrantaa. Vajaa kolme tuntia tasaista hurinaa ilmastoidussa bussissa.

Perillä seurasi runsaan kilometrin kävely "Hey, mister, where are you from"-katua kymmenien parturi...eikun vaatturiliikkeiden ohi satamaan ja Fulay Guesthouseen, jossa laiturinnokassa odotti tuulettimella, merinäköalalla ja erityisesti meri-ilmalla varustettu huone.

Ilta-ateriaksi oli paikallisia erikoisuuksia eli edellisyönä pyydettyjä kaloja ja äyriäisiä laiturin nokassa sijaitseassa ravintolassa. Nam, mutta parempaakin oli tullut syotya talla matkalla.

Illalla uni tuli nopeasti meren kohistessa mökin lattian alla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.