IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!

My life so far...Tiistai 29.01.2008 00:59

Eli armeijasta päästyäni, asiat menny päin vittua, mutta paskasta voi ainoastaan nousta ylöspäin.

Tässä tullut nyt pari viikkoa seurattua työttömän elämää ja paperisota on alkanut kelan kanssa työttömyyskorvauksesta, vaikkakin töitä etsin kynsin ja hampain. Hakemuksia on lähtenyt ympäri Suomen maata.

Noh, palataanpa nyt lähimenneisyyteen.

Lauantaina tuli lähdettyä iltamyöhäisellä kohti Helsinkiä, tarkemmin sanoen Katajanokkaa, jossa yhtyeemme rumpali tällä hetkellä asustaa. Helsinki on yleensä paskin paikka ajaa autolla. Liikenne on yhtä kaaosta ja kun kaupungin tuntemus on heikko ja navigaattorit hukassa, niin aikamoisen sirkuksen siitä saa kehitettyä. Löysin kuitenkin perille suhtkoht hyvin, jonka jälkeen teki mieli hörästä tuoppi lähipubissa, näin tein rumpalin kanssa.
Sunnuntai menikin sitten muuttoapuna kanniskellen kaikenlaisia kamoja kierreportaita 2. kerrokseen, ei ollenkaan paha nakki. Olihan se mukavaa lähteä rumpaliakin avustamaan, sillä mulla meinaa räjähtää pää näiden neljän seinän sisällä. Iltapäivällä lähdin sitten posottamaan valtatie 4.sta (MT E75) pitkin kotiin ja sen semmosta.

No, tänään sitten ex-tempore sain ajatuksen lähteä lumilautailemaan himokselle (jälkeenpäin ajatellen ei siellä oikein ollu mitään vedettävää, paitsi kahvi). aluksi meinattiin (siis mie ja HZK1) lähteä meitin Fiatilla, mutta kun rphml halusi mukaan, niin tuli tarvetta isommalle autolle. Onneksi Hözkillä oli pajero (aka Runkkari i español), jolla posotettiin kohti himosta.
Jämsän kohdalla muiden autojen valojen vilkuttelusta hämmentyneenä, pysähdyimme bussipysäkille ja totesimme että ajoneuvon lisävalot on päällä, vaikka ne olisivatkin käännetty pois päältä. Noh, sulake poies valoista, ja menoksi.
Himos oli oikeen mukava paikka, vaikka reisiä ois saanu paljon enemmän. Tosin menoa haittasivat huonosti väännetty boksi, ja jäätyneet möykyt. Mutta enemmän reisiä olisi saanut olla!

Ny oon koton ja juon kahvia. Kiitos ja näkemiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.