IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!
Okei, jotkut voi pitää mua ihan kahjona seuraavan tekstin jälkeen. Reader's choice.

Kyseinen jakso käsitteli näkemistä tulevaisuuteen, sanotaanko vaikka 8-10 vuoden päähän. Mitä helvettiä se toisi tullessaan? Kolonisaatio kuussa? Kasvihuoneilmiön ratkaisu? Ja sitten ne omat jutut. Kuinka elämäntyyli on muuttunut tästä sinne? Mikä on IN ja OUT?

Vuonna '96 tuskin tiesin, että tulen soittamaan kitaraa näin isolla tasolla kuin nyt tai edes kitaraa ollenkaan. Tuskin tiesin, että minusta tulee yli-oppilas (no, sehän taas ei merkkaa mitään). Sen varmasti tiesin, että vanhenen ja mukaan astuu aikuisten jutut (vastuu ja alkoholi). Tuskin tiesin yhtään mitään tulevaisuudesta. Eipä tiennyt Aki...

Mutta entäs sitten, jos näkisinkin tulevaisuuteen?

Vuosi olisi silloin noin 2016, olisinko silloin rock-tähti tai edes kuuluisa tai edes mitään? Entäs sitten missä asuisin? Kuka eläisi kanssani? Kersoja? Elintaso? Ikäni tuolloin olisi 29, nuori, mutta auttamattomasti liian vanha. Kuuluisiko päivätoimiini herääminen kellokortti-työhön? Kuluisiko päiväni tehden samaa hommaa siihen asti, kunnes pääsen eläkkeelle?

Okei, nyt alkaakin se hauskin osuus.
Eli vaikka sitä näkisi oman tulevaisuutensa, niin ihminen sitä vastoin AINA yrittää korjata ne asiat, jotka ovat väärin. Oli kyse sitten elämäntavasta, puolisosta, ja kaikesta mikä voi olla väärin. Oikeastaan tarkemmin ajateltuna se olisi suoranaisesti helvetin perseestä nähdä oma tulevaisuutensa. Sitä yrittäisi korjata kuitenkin.

Uskotko itse kohtaloon?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.