IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!

Uusi Vuosi KaksitonniKuusiSunnuntai 01.01.2006 05:58

kyllae vuosi vaihtu ja erikoisissa merkeissä.

Aamu: Krapula oli todella paha, vesikään ei oikein pysynyt sisällä, mikä taas on todella huonosti. Yrjöten ja sekoillen meni aamu tuo.

Päivä: Sauna ja pienoinen liikunta auttoi krapulan pois viemisessä. Sitten vain piti miettiä, mitähän sitä tekisi, kun ei kaveria tarvinnut viedä Lahteen, koska kaveri poti flunssakrapulaa (Kuume+Krapula). Että näin.
Sitten toiset kaverit (jjannee + HZK1) päättivät juhlistaa uutta vuotta laskien tyylikkäästi takametsissä (tässä tapauksessa takapihalla). Spektaakkeli siitähän sitten muodostui ILMAN ALKOHOLIA, nohta ristus!

Yö: Aikamme Laskettuamme päätimme mennä sisälle hetkeksi ja sen jälkeen mennä pommittamaan, jjannee näppäili innokkaasti kuvia ilotulitteista ja hzk1 piti sateenvarjoa (jota hzk1 kutsui laskuvarjoksi, lol). Tämän jälkeen ilta vasta hauskaksi muuttuikin.

Lähdimme tuossa klo 2 päivää 1.1.2006 etsimässä kotikylän virikkeitä, joita ei paljoa löydä. Eräs ystävämme oli yksissä juhlissa aikamoisessa örvellyskännissä, hauskaa materiaalia siitäkin saatiin kuvattua. Sitten voi kaverit kotiin ja nyt klo 3:55 kirjoittelen tätä aihetta ja myönnän myös sen, että oli parempi olla selvinpäin kuin kännissä.

Samoin kiitän kaikkia ihmisiä kuluneesta vuodesta ja toivon kaikille todella hyvää vuotta 2006

ps. Kuunnelkaapas Helloweenin All Over the Nations -kappale uutenavuotena, siinä on jotenkin hieno fiilis.

pps. Kiitos HZK1 tacoista ja tortilloista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.