IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Hiljattain aivorunkoon kiinnittyneen hypotalamukseni alle puolittain unhoon painunut muisto niinkin jalosta hengen hedelmästä, kuin spurgun päiväkirja, on jälleen alkanut syödä tietään päivänvaloon, kenties tuhoten jäljessään jotain peruselintoimintojen kannalta oleellista informaatiota, sillä kun intoa ja tarmoa ylitsevuotaen istutin persukkeeni tähän harvinaisen epäergonomiseen tuoliin harvinaisen dysfunktionaalisen näppäimistön eteen, huomasin yllättäen, että niin paljon kuin minulla olisikin maailman kanssa jaettavaa, ei kommunikaatiojärjestelmäni juuri nyt millään kykene pukemaan sitä minkään tunnetun kielen sanoiksi.

Jos joku haluaa oikolukea ja korjata äskeisen virkkeen, lupaan yrittää olla ottamatta sitä henkilökohtaisena hyökkäyksenä kehnoa äidinkielen yo:tani vastaan.

Joku astrologiaan keskimääräistä paremmin perehtynyt henkilö voisi joutessaan ilmaista minulle millaisten planeettojen linjausten alla me parasta universaali-tila-aikaa elämme. Ehkäpä se voisi vihdoin viimein selittää minulle miksi olen kaiken aikaa käsittämättömämn levoton, vähän kuin viimeisin täysikuu olisi kestänyt nyt kaksi ja puoli kuukautta yhteen menoon. Tai vaihtoehtoisesti joku teologi voisi valaista minua neitseellisen sikiämisen faktoideista ja taulokoiduista todennäköisyyksistä, ellei voida olettaa, että jatkuva uupumus ja halu syödä lähes taukoamatta voivat aiheutua muustakin kuin jälkikasvun odotuksesta.

Ihan yleiseen selvyyden vuoksi; ei, en odota lasta. Ja kiitos siitä kaikelle mikä on pyhää, ja anteeksi kaikille, jotka ehkä jostain syystä onnistuvat ottamaan itseensä siksi, että minä en halua lapsia yhdeksäntoistavuotiaana ammatitaidottomana kahden hevosen yksinhuoltajaäitinä.

Niinpä. Tämänkertaisessa entryssä oli suunnilleen yhtä vähän järkeä kuin kaikissa sitä edeltäneissäkin. Herttainen perintö tämä. Jos tekstin välistä puuttuu häkellyttäviä määriä kirjaimia tai kirjainyhdistelmiä, tai jos sieltä vastavuoroisesti löytyy navajojen kahdeksan konsonantin yhdistelmiä, voin vain sanoa, että harvoin olen joutunut kirjoittamaan tekstiä yhtä kehnosti toimivalla näppäimistöllä.

Ja amen sille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.