IRC-Galleria

Spurgun päiväkirja. Kyllä.Keskiviikko 16.12.2009 21:16

En muista, mitä olin juuri aikeissa kirjoittaa. Hitto vieköön. Lukaisin vain pikaisesti läpi aikaisemman entryni, minkä tuloksena kaikki, mitä pääni ehkä lähimenneisyydessä saattoi sisältää, levisi kuin pari prisman kassia pellolle.

Tätä, lapset, tarkoittaa Alzheimer.

Ainiin, tosiaan. Kirjoitin tässä taannoin täytesivun erääseen ystäväkirjaan. Siinä oli fill-in-the-blanks-tyylinen osio, joka alkoi hieman tähän tapaan; "Minusta hauskaa on..."

Ihmiset, joilla on järkkymättömän vahvoja mielipiteitä, mutta löyhästi perusteluja, ja hilpeyttäherättävän usein perustavanlaatuisia puutteita keskustelun kannalta oleellisten käsitteiden käytössä. Esimerkki: "Ihminen on perseestä, koska ihminen aiheuttaa kasvihuoneilmiön, joka tuhoaa maailman." Jos ette onnistu näkemään tuossa lauseessa mitään väärää, avatkaa wikipedia, kirjoittakaa sinne 'kasvihuoneilmiö' ja 'ilmaston lämpeneminen' ja menkää sitten häpeämään.

Hauskoja ovat myös ihmiset, joiden järkkymättömät mielipiteet ovat sulassa sovussa ristiriidassa heidän toimintansa kanssa. Esimerkki: n. 13-18 vuotias pohjoismaalainen, keskiluokkainen naishenkilö. Aamupäivällä hän heittää Kiasman aukiolla punaista maalia ohikulkijoiden silmille huutaen "TURKIS ON MURHA!!11", ja menee sitten, itsensä nälkäiseksi keuhkottuaan, macdonaldsiin ja tilaa kanasalaatin.

Ei mahtunut viivalle. Kirjoitin sen sijaan "Ihmiset."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.