IRC-Galleria

Spurgun miete.Maanantai 26.10.2009 22:46

Kertokaapa ihmeessä, onko teidänkin mielestänne seuraavassa juonikuviossa jotain länsimaalaisen moraalistandardin mukaan hämärää.

Siis:

Tässä tarinassa on mies, josta tulee arkkipahis, kaiken pahan alfa ja omega, joka tavoittelee jotain maailman yliherruutta, sotkee ja tuhoaa tasan jokaisen päähenkilön elämän perinpohjaisesti, ja päästää siinä ohessa brutaalisti päiviltä jotain tuhatkunta random dudea. Joo-o, sitähän ne pahikset tuppaa tekemään.

Syy tähän kaikenkattavaan verilöylytykseen on syvä katkeruus siitä, ettei tämä mies voinut naida omaa sisartaan, koska hänen veljensä nai tämän. Joten, tämä mies lähtee sitten tarpeettoman väkivaltaiselle kostoreissulle, jonka ylin päämäärä on väkisinnaida siskon- ja veljentyttärensä, joka sattuu olemaan silmittömän rakastunut ja kihlattu jälleen omalle veljelleen.

Että ihan vain mietteenä. Minkähänlaisia lapsia tuo tuoreempi sisaruspari mahtaakaan tuottaa, kun pitkän linjan sisäsiittoisuus näkyy jo heidän enossaan megalomaanisena rajatilapersoonallisuutena?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.