IRC-Galleria

Babaii_

Babaii_

Varo mä stalkkaan sua! heh.

Mietin kuinka puhuisin.Sunnuntai 20.12.2009 01:21

Monille ihmisille kirjoitin tämän kirjeen.

Kylmä. Ei minulla ollut lämpöä, ei edes kynsikkäitä. Minä kuljin pitkin katuja, ne ihanat erottamattomat taivaanrannat ja onnellisia. Minä tulin hänen luoksensa. Se kiertävä muusikko, joka unohti etsiä
onneaan. Me oltiin onnellisia, vaikka ei olisi sitäkään uskonut.

Halusin rakastua niin paljon, että voisin olla erottamaton. Haluasin tietää sinusta kaiken. Oli vain vaikea myöntää kuinka antaa vain sen kohtalon ivan viedä minua etelään.

Anna minulle edes hipaus aikaa. Anna minun mennä eteenpäin. Se vain tuntui niin ajattomalta, ikuiselta. Minä haluan aikaa, mutta vain viereeni ajattomuuden. Hän antaisi seuraavalle jotain paljon enemmän tämän hetken.

Haluan tietää mitä haluat minusta. Mitä sinä minusta haluat, sitä minä en ole kuitenkaan. Haluaisin uskoa sinua, että kaikki on kunnossa. Olet maailmassa, jonne minä en pääse.

On harvoja asioita, sinä olet niistä yksi. En minä vain puhu. Pitäisit kiinni, etkä kuuntelisi. En puhu. En halua, olen se pelokas pikkutyttö.

Mä haluan nostaa itseni, piristää mieltäni. Saada jotain iloista aikaan.

Nostan katseeni sinun silmiin. Hiljaisessa yössä.Ei valoa, vaikka kyntilä vieressä lämmittää. Minne menisit siinä hiljaisuudessa, pois päin luotani. Kerään rohkeutta voittaa sen mitä pelkään rakkautta. Ongelmani oli se, että ainut ystäväni. Minulla oli se haava. Se pelottaa minua, vie minua piiloon. ieni asia saa minut suojautumaan.

Haluaisin herätä unestani. Tietää mitä siellä todella tapahtui. Ehkä näen auringon tai taivaan. Minulla ei ollut kuin kolme askelta. Suojelet minua pahalta. Siltä, että olisin rakkaudessa.

Tänään olin kirkossa, urut jotka soivat, nostalgia. Onko se kaikki se hinta? Että minä haluan tavata jonkun, joka voi murskata jokaisen hiukseni. Hän on hyvä, mutta hallitsee kaikkea jopa minun omia ajatuksia. Samalla mietin mitä vaatteita laittaisin huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.