IRC-Galleria

Beeetta

Beeetta

But that was when I ruled the world
Perjanaina beetta suuntasin reippana miehenä stadiin jo yhden aikaan. Koska oli pyhät niin minkään paikan ei olisi pitänyt olla auki. Mutta saavuttuaan stadiin beetta löysi tosi monta avointa paikkaa, lisäksi beetta teki havainnon että kajaanin ählyt on noin sata kertaa halvempia. Hengsteltuaan ensin tunnin hakiksessa beetta lähti käppäilemään sörkkään valtteriin. Peetta ei ollut aivan varma että olisiko valtteri auki, mutta käveltyään puolentunnin matkan valtteriin beetta sai helpotuksekseen todeta sen olevan auki. Kierreltyään valtsua jonkin aikaa beetta päätti lähteä heittämään rattista ja reippasit beettä hyppäsin ensimmäiseen ratikkaan joka eteen tuli se oli numero 9. Jossain vaiheessa beetta tajusi että ratikka oli mennyt jonnekkin pilluun ja että sieltä ei välttämättä pääse helposti pois mutta sillä ei ollut mitään väliä, ratikalla pääsi subiin jossa beetta sitten söi. Sen jälkeen peetta suuntasi kamppiin katsomaan vanhoja huudeja ja totesi kampin olevan entisellään. Taapertaessaan finnkinolle beettaa vastaan hiihti jone nikula, beetta olisi halunnut vetää häntä parrasta mutta jone näytti niiin yli-vittuuntuneelta, että peetta ei uskaltanut.
Jossain vaiheessa beettalle tuli vähän tylsää joten hän lähti metrohengaamaan, ja näki metrojuopon joka sinunasi kaikki vastaan tulijat, istuskeltuaan noin tunnin metrossa kuuntelemassa musaa mariam soitti beettalle ja ehdotti että he menisivät leffaan. Niinpä peetta suunnisti takaisin kamppiin ja tennariin, mariamin hän tapasi konmpassil. He päättivät mennä katsomaan I love You Phillip Morrisia. Tämän jälkeen kello oli jo aivan paljon ja beetta&mariam lähtivät suunnistamaan kotia kohti. Ulkona oli aivan syksyisää ja liikkellä oli taaskin paljon emoja ja liina lyhyen "mekon"(=t-paidan) omaavia naishenkilöitä (muutama vähemmän naishenkilökin) Pissiksiäkin näkyi. Matkalla kotiin peetta meinasi kompastua 2 kerjäläiseen ja sai käteensä kolme eriväristä jehova-lappusta.

Ja koko tämän ajan hanna oli darrainen ja beetta nälkäinen, ja suklaata omistavainen ja mariamin veli kyttääväinen ja mariam oli ihmeinen, sillä hänen mielestään beetta oli muuttunut ihan epä-stadilaiseksi. Ja peettalla oli ehkä ihan pikkuruisen ikävä semilappia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.