IRC-Galleria

Beeetta

Beeetta

But that was when I ruled the world

Pizza perjantai--- !!! ======)))))))))))Lauantai 10.04.2010 05:40

"Moi! Soitatko mulle nyt heti kun pystyt? Mulle soitti äsken Paula Koivuniemen pasunisti, ne on tulossa Popkattiin ja on unohtanupasuunan Hesaan! Aattelin että sähän asut siellä ja sulla ois pasuuna..?"

Randomein ilta ikinä..

Olin just menossa nukkumaa, kun sain tuon viestin. Saatoin ensin naurahtaa, mutta sen jälkeen aloin raippaana lapsena pakata pasuuna ja soittelin pari puhelut ja suunnistin katinkultaan Popkattiin.
Perillä tuli propleema nimeltä k-18, no onneksi se Matti(=se pasunisti) tuli minut siitä ovelta pelastamaan. Siitä suunnattiin sitten jonneekkin random huoneeseen jossa oli iha siikana porukkaa. Kun menin sinne niin joku jamppa vaan huus että "meiän pelastaja tuli" ja alko taputtaa ja minä yritin piiloutua pasuunakotelon taakse. Kun aikani tiirasin niin tunnistin porukasta Lauri Tähkän ja sen porukkaa ja muutamat bodomin jätkät ja paaaljon muita. Siinä sitte kahvit juotiin ja hengasteltiin vähäaikaa ja sitte lähettii bäkkärille.
Bäkkärillä se Matti alkoi kasailla pasuunaa ja alkoi lämmitellä, samalla se neuvoi mulle kaikkia puhallus&lämmittely tekniikoita. Siinä samalla se sitten sanoi että se minun pasuuna on vähän lommoinen ja että se tietää yhen kuulemma tosi hyvän soitin korjaajan joka vois tuuntata sitä minunkin pasuunaa.
Siinä sitten odoteltiin ja ne muut Koivuniemen bändin jätkät tuli ja ne kaikki kätteli ja esittäyty ja kiitteli et pääsin tulemaan. Olin harvinaisen epä-jäinen ottaen huomioon, että koko mestassa olin ainut ala-ikänen ja muut soittamisen ammattilaisia. Kun Koivuniemen porukalla alkoi keikka niin minä sain sen trumpetistin kulkukortin ja minulle annettiin lupa mennä ihan minne vaan. Sitten kun Paula esitteli soittajansa ja niillä oli ihan huippu runmpali ja sen ilmeet oli huippuja. Sitten kun Paula esitteli Matin ja pasuunan nii Matti vilkutti minulle ja taas meinasin ryömiä jonnekki pöydän alle piiloon.
Kun ne lopetti ja tuli takas bäkkärille niin ne oli kaikki ihan hymy perseessä ja kiitteli soittimseta ja minä sanoin ehkä sata kertaa, että mitä soittimesta kun oli hyvä soittaja. Siinä sitten vähä aikaa pädettiin ja sitten ne kysy että jäädänkö kattomaan Lauri Tähkät ja siinä sitten pädettiin jätkien kanssa soittamisesta.
Sitte siihen tuli sellanen pitkä jamppa ja kysy multa että "olitko sä tänään tuol kajaanissa?" Se oli stratovariuksen lauri ja SE MUISTI MINUT!!! Ja sen kaa puhuttiin siitä miten randomia se soitin häzäkkä oli. Sitten jotain runmpukapuloista ja naurettiin kun Elonkerjuun runmpali heitti kapulaa kuvauksellisesti, mutta otti vähemmän kuvauksellisen huti-kopin ja se kapula lens jonnekki....
Siinä seistessä siihe tuli muutki straton jätkät ja jotain muita vissin bodomei(NO SORI KU EN OO VARMA, OLIN SHOKISSA) Siinä ne sitten päti ringissä ja meikä muka niin messissä. Sitten se Matti sanoi, että jos on pasuunasta jotain kysyttävään niin mitä vaan saa kysyy ja sitten järjesti oikeen kunnon kysely tunnin sille. Sitten ku oltiin pädetty pasuunasta siinä jotain 45min nii se Matti sanoi että tuo oli sen viimenen pasuuna keikka, kun sillä on huulissa joku juttu että se ei voi enää soittaa. Eli se veti vikan keikkansa meikän pasuunalla.
Sitten kello alko mennä yli yhen ja muistin että pitäs ihan ihmisenä olla seuraavana päivänä kajaanissa joten vihjasin että pitäs himaan lähtee. Mentiin siinä aulaan ja taksi jonolle ja sit se Matti makso taksit ja sain tilatakisin ja se matti sano kuskile että "heitä tyttö sit koti ovelle asti" Ja sitten se vielä kiitteli ja käski soitella jos stadissa päin hengaan soittimien kaa ja että olis kiva kuulla joskus vielä minunki soittavan...

NORMI PERJANTAI-ILTA!!!! Ja anteeksi super sekava selitys, oon niin aivan saatananmoisessa shokissa vieläki ja vittu että härörandomia!!!! Ehkä elämäni pisin rankin randomein surullisin jännittävin haikein huumaavin ja ikimuistoisin päivä, niin hyvässä kuin surullisessakin mielessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.