IRC-Galleria

Beeetta

Beeetta

But that was when I ruled the world

Tsajajaaa!Perjantai 09.04.2010 22:53

Listaa 5 asiaa kuluneesta viikostasi.

1. Löysin randomkasan nuotteja sänkynialta ja päältä ja vierestä ja sivuilta... sama päti vaatteisiin ja muihin tavatoihini. Tämän suuren löydöksen vastapainoksi hukkasin/unohdin kansioni musaluokkaan ja jätin rillini pienon päälle&hukkasin tunniksi punaisen converseni. Bonuksena löysin sänkyni alta 2 tölkkiä olvia.(HYI JEESUS)

2. Feilasin matikan kokeen 182973% laittamlla siihen nimeni väärin+väärän päivämäärän+väärän vuosiluvun. Lisäksi piirsin ympyrät vaparilla koska en jaksanut kuluttaa harppia mikä oli ihan viisasta sillä en päässyt siitä ympyrän piirtämisestä pitemälle. Sitten piirsin teltan, toista tehtävää varten ja koko loppu aika kokeestani meni miettiessä että piirtäisinkö teltan asukiksi nuuskamuikkusen vai ihaan.

3. Ihmettelin suuresti "beettabolkkia". Se on semmonen juttu jonka takia paavo ei puhu mulle häröjä eikä kukaan muukaan, kaikki aina sanoo vaan että "no emminä sinun kuullen kehtaa sanoa" Paavo sanoo sitä beatablokiksi.

4. Suunittelin upean vapun ja totesin sen toteuttamisen mahdottomaksi kiitos saksan matkan. Eikait siinä suunnittelin upean saksan matka ja totesin se turhaksi sillä saksassa juodaan olutta(perkele-.-) Näiden seikkojen valossa päätin että varastan mantalta lakin ja vietän viikon nuvassa syöden 100 ja 1 tavalla valmistettua perunna+piimää.

5. Harrastin erittäin märkiä sukkia koko viikon ajan, ja nyt loppuviikosta myös runsasta nenäliinojen kulutusta, yritin tiistaina olla katu-uskottavan 12v. mutta yritykseni epäonnistui nuhasta matalan_äänen johdosta, kevyeksi nuhallääkkeeksi vedin suurinpiirtein 4x200g suklaata, minkä seurauksenä näin unta että oksensin juhpon reppuun, kiitokset repun lainasta juhpolle vaikkakin vain unessa = ))))

+Koska tällä viikolla olen harrasanut paksaa läppää(mitä en yleensä ikinä tee koska olen maailman hauskin) tämä voi olla aika tappo luettavaa, senkin takia että kirjoitin tämän kirjakielellä. Jos siis selvisit henkissä loppuun asti, niin nyt on oikea aika saada hysteerinen hermoromahdus, sillä tällä viimeisellä plussalla ei ollut minkäänlaista päämäärää. Kiitos. Ps. Emma on loistava sillä sai minut huijattua tanssiaisiin ja taas beettaa tunketaan juhlavaatteisiin : S = )))))) Enkä varmasti tarkista typotuksia ! ! !

Ja kaikesta jäänteeksi jää stratovariuksen jätkien nimmarit jotka piti väkisin käydä jonottamassa, joskin pussipäässä = DD

Ja vielä lisäyksenä jälkeen päin, että seuraava merkintä tuossa yläpuolella on jatkoa tälle, tosin vol. 194545743!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.