IRC-Galleria

Beeetta

Beeetta

But that was when I ruled the world

hiukan järkevämpi muistiinpano = )Tiistai 13.04.2010 23:53

Tänään oli kivaa koska,
-""osasin"" puhua saksaa
-ehdin matikantunnille
- sain soitella baritonea
- sain uusia kiveja nuotteja
- "ARSKA PERKELE!!"
- twister-mehujää
- isi soitti = )
- tajusin uusia asioita herkuleksesta (mm. sen että en osaa kirjottaa sitä melko varmana oikein eli en ees yritä)
- päätin että en jaksa mennä matikan kurssille, mutta silti meen -.-
- taapersin reippaasti vesilätäkön läpi ja se oli noin 15cm syvempi ku mitä aluksi oletin

Pizza perjantai--- !!! ======)))))))))))Lauantai 10.04.2010 05:40

"Moi! Soitatko mulle nyt heti kun pystyt? Mulle soitti äsken Paula Koivuniemen pasunisti, ne on tulossa Popkattiin ja on unohtanupasuunan Hesaan! Aattelin että sähän asut siellä ja sulla ois pasuuna..?"

Randomein ilta ikinä..

Olin just menossa nukkumaa, kun sain tuon viestin. Saatoin ensin naurahtaa, mutta sen jälkeen aloin raippaana lapsena pakata pasuuna ja soittelin pari puhelut ja suunnistin katinkultaan Popkattiin.
Perillä tuli propleema nimeltä k-18, no onneksi se Matti(=se pasunisti) tuli minut siitä ovelta pelastamaan. Siitä suunnattiin sitten jonneekkin random huoneeseen jossa oli iha siikana porukkaa. Kun menin sinne niin joku jamppa vaan huus että "meiän pelastaja tuli" ja alko taputtaa ja minä yritin piiloutua pasuunakotelon taakse. Kun aikani tiirasin niin tunnistin porukasta Lauri Tähkän ja sen porukkaa ja muutamat bodomin jätkät ja paaaljon muita. Siinä sitte kahvit juotiin ja hengasteltiin vähäaikaa ja sitte lähettii bäkkärille.
Bäkkärillä se Matti alkoi kasailla pasuunaa ja alkoi lämmitellä, samalla se neuvoi mulle kaikkia puhallus&lämmittely tekniikoita. Siinä samalla se sitten sanoi että se minun pasuuna on vähän lommoinen ja että se tietää yhen kuulemma tosi hyvän soitin korjaajan joka vois tuuntata sitä minunkin pasuunaa.
Siinä sitten odoteltiin ja ne muut Koivuniemen bändin jätkät tuli ja ne kaikki kätteli ja esittäyty ja kiitteli et pääsin tulemaan. Olin harvinaisen epä-jäinen ottaen huomioon, että koko mestassa olin ainut ala-ikänen ja muut soittamisen ammattilaisia. Kun Koivuniemen porukalla alkoi keikka niin minä sain sen trumpetistin kulkukortin ja minulle annettiin lupa mennä ihan minne vaan. Sitten kun Paula esitteli soittajansa ja niillä oli ihan huippu runmpali ja sen ilmeet oli huippuja. Sitten kun Paula esitteli Matin ja pasuunan nii Matti vilkutti minulle ja taas meinasin ryömiä jonnekki pöydän alle piiloon.
Kun ne lopetti ja tuli takas bäkkärille niin ne oli kaikki ihan hymy perseessä ja kiitteli soittimseta ja minä sanoin ehkä sata kertaa, että mitä soittimesta kun oli hyvä soittaja. Siinä sitten vähä aikaa pädettiin ja sitten ne kysy että jäädänkö kattomaan Lauri Tähkät ja siinä sitten pädettiin jätkien kanssa soittamisesta.
Sitte siihen tuli sellanen pitkä jamppa ja kysy multa että "olitko sä tänään tuol kajaanissa?" Se oli stratovariuksen lauri ja SE MUISTI MINUT!!! Ja sen kaa puhuttiin siitä miten randomia se soitin häzäkkä oli. Sitten jotain runmpukapuloista ja naurettiin kun Elonkerjuun runmpali heitti kapulaa kuvauksellisesti, mutta otti vähemmän kuvauksellisen huti-kopin ja se kapula lens jonnekki....
Siinä seistessä siihe tuli muutki straton jätkät ja jotain muita vissin bodomei(NO SORI KU EN OO VARMA, OLIN SHOKISSA) Siinä ne sitten päti ringissä ja meikä muka niin messissä. Sitten se Matti sanoi, että jos on pasuunasta jotain kysyttävään niin mitä vaan saa kysyy ja sitten järjesti oikeen kunnon kysely tunnin sille. Sitten ku oltiin pädetty pasuunasta siinä jotain 45min nii se Matti sanoi että tuo oli sen viimenen pasuuna keikka, kun sillä on huulissa joku juttu että se ei voi enää soittaa. Eli se veti vikan keikkansa meikän pasuunalla.
Sitten kello alko mennä yli yhen ja muistin että pitäs ihan ihmisenä olla seuraavana päivänä kajaanissa joten vihjasin että pitäs himaan lähtee. Mentiin siinä aulaan ja taksi jonolle ja sit se Matti makso taksit ja sain tilatakisin ja se matti sano kuskile että "heitä tyttö sit koti ovelle asti" Ja sitten se vielä kiitteli ja käski soitella jos stadissa päin hengaan soittimien kaa ja että olis kiva kuulla joskus vielä minunki soittavan...

NORMI PERJANTAI-ILTA!!!! Ja anteeksi super sekava selitys, oon niin aivan saatananmoisessa shokissa vieläki ja vittu että härörandomia!!!! Ehkä elämäni pisin rankin randomein surullisin jännittävin haikein huumaavin ja ikimuistoisin päivä, niin hyvässä kuin surullisessakin mielessä.

Tsajajaaa!Perjantai 09.04.2010 22:53

Listaa 5 asiaa kuluneesta viikostasi.

1. Löysin randomkasan nuotteja sänkynialta ja päältä ja vierestä ja sivuilta... sama päti vaatteisiin ja muihin tavatoihini. Tämän suuren löydöksen vastapainoksi hukkasin/unohdin kansioni musaluokkaan ja jätin rillini pienon päälle&hukkasin tunniksi punaisen converseni. Bonuksena löysin sänkyni alta 2 tölkkiä olvia.(HYI JEESUS)

2. Feilasin matikan kokeen 182973% laittamlla siihen nimeni väärin+väärän päivämäärän+väärän vuosiluvun. Lisäksi piirsin ympyrät vaparilla koska en jaksanut kuluttaa harppia mikä oli ihan viisasta sillä en päässyt siitä ympyrän piirtämisestä pitemälle. Sitten piirsin teltan, toista tehtävää varten ja koko loppu aika kokeestani meni miettiessä että piirtäisinkö teltan asukiksi nuuskamuikkusen vai ihaan.

3. Ihmettelin suuresti "beettabolkkia". Se on semmonen juttu jonka takia paavo ei puhu mulle häröjä eikä kukaan muukaan, kaikki aina sanoo vaan että "no emminä sinun kuullen kehtaa sanoa" Paavo sanoo sitä beatablokiksi.

4. Suunittelin upean vapun ja totesin sen toteuttamisen mahdottomaksi kiitos saksan matkan. Eikait siinä suunnittelin upean saksan matka ja totesin se turhaksi sillä saksassa juodaan olutta(perkele-.-) Näiden seikkojen valossa päätin että varastan mantalta lakin ja vietän viikon nuvassa syöden 100 ja 1 tavalla valmistettua perunna+piimää.

5. Harrastin erittäin märkiä sukkia koko viikon ajan, ja nyt loppuviikosta myös runsasta nenäliinojen kulutusta, yritin tiistaina olla katu-uskottavan 12v. mutta yritykseni epäonnistui nuhasta matalan_äänen johdosta, kevyeksi nuhallääkkeeksi vedin suurinpiirtein 4x200g suklaata, minkä seurauksenä näin unta että oksensin juhpon reppuun, kiitokset repun lainasta juhpolle vaikkakin vain unessa = ))))

+Koska tällä viikolla olen harrasanut paksaa läppää(mitä en yleensä ikinä tee koska olen maailman hauskin) tämä voi olla aika tappo luettavaa, senkin takia että kirjoitin tämän kirjakielellä. Jos siis selvisit henkissä loppuun asti, niin nyt on oikea aika saada hysteerinen hermoromahdus, sillä tällä viimeisellä plussalla ei ollut minkäänlaista päämäärää. Kiitos. Ps. Emma on loistava sillä sai minut huijattua tanssiaisiin ja taas beettaa tunketaan juhlavaatteisiin : S = )))))) Enkä varmasti tarkista typotuksia ! ! !

Ja kaikesta jäänteeksi jää stratovariuksen jätkien nimmarit jotka piti väkisin käydä jonottamassa, joskin pussipäässä = DD

Ja vielä lisäyksenä jälkeen päin, että seuraava merkintä tuossa yläpuolella on jatkoa tälle, tosin vol. 194545743!!!!

How to save a life ?Perjantai 09.04.2010 20:10

-

Olen matemaatikkoTorstai 08.04.2010 23:02

eiku.. vitut-.-
Perjanaina beetta suuntasin reippana miehenä stadiin jo yhden aikaan. Koska oli pyhät niin minkään paikan ei olisi pitänyt olla auki. Mutta saavuttuaan stadiin beetta löysi tosi monta avointa paikkaa, lisäksi beetta teki havainnon että kajaanin ählyt on noin sata kertaa halvempia. Hengsteltuaan ensin tunnin hakiksessa beetta lähti käppäilemään sörkkään valtteriin. Peetta ei ollut aivan varma että olisiko valtteri auki, mutta käveltyään puolentunnin matkan valtteriin beetta sai helpotuksekseen todeta sen olevan auki. Kierreltyään valtsua jonkin aikaa beetta päätti lähteä heittämään rattista ja reippasit beettä hyppäsin ensimmäiseen ratikkaan joka eteen tuli se oli numero 9. Jossain vaiheessa beetta tajusi että ratikka oli mennyt jonnekkin pilluun ja että sieltä ei välttämättä pääse helposti pois mutta sillä ei ollut mitään väliä, ratikalla pääsi subiin jossa beetta sitten söi. Sen jälkeen peetta suuntasi kamppiin katsomaan vanhoja huudeja ja totesi kampin olevan entisellään. Taapertaessaan finnkinolle beettaa vastaan hiihti jone nikula, beetta olisi halunnut vetää häntä parrasta mutta jone näytti niiin yli-vittuuntuneelta, että peetta ei uskaltanut.
Jossain vaiheessa beettalle tuli vähän tylsää joten hän lähti metrohengaamaan, ja näki metrojuopon joka sinunasi kaikki vastaan tulijat, istuskeltuaan noin tunnin metrossa kuuntelemassa musaa mariam soitti beettalle ja ehdotti että he menisivät leffaan. Niinpä peetta suunnisti takaisin kamppiin ja tennariin, mariamin hän tapasi konmpassil. He päättivät mennä katsomaan I love You Phillip Morrisia. Tämän jälkeen kello oli jo aivan paljon ja beetta&mariam lähtivät suunnistamaan kotia kohti. Ulkona oli aivan syksyisää ja liikkellä oli taaskin paljon emoja ja liina lyhyen "mekon"(=t-paidan) omaavia naishenkilöitä (muutama vähemmän naishenkilökin) Pissiksiäkin näkyi. Matkalla kotiin peetta meinasi kompastua 2 kerjäläiseen ja sai käteensä kolme eriväristä jehova-lappusta.

Ja koko tämän ajan hanna oli darrainen ja beetta nälkäinen, ja suklaata omistavainen ja mariamin veli kyttääväinen ja mariam oli ihmeinen, sillä hänen mielestään beetta oli muuttunut ihan epä-stadilaiseksi. Ja peettalla oli ehkä ihan pikkuruisen ikävä semilappia.

ihQudaamegaloläkssdeeehhh!!Maanantai 05.04.2010 14:15

Olipa kerran tortstai, beetta heräsin tapansa mukaan myöhässä ja sai lievän paniikin, koska ei ollut edes hakenut laukkua helsingin matkaa varten. Haalittuaan laukun beettaalle iski perinteinen "missä mun kaikki"-fiilis, jonka seurauksesta beetta sulloi koko huoneenlattiallansa vallitsevan vaatekasan laukkuun. Kaikesta sullomisesta huolimatta beetta unohti noin sata juttua kotiin(=suorstusraudan).
Tämän kaiken jälkeen beettä suunnisti bussipysäkille. Ja suurta haastetta tuottivat painava laikku, liian isot kengät ja koiranpaska lätäköt. Reippaana tyttönä beetta oli varannut aivan liikaa aikaa busslle ehtimiseen ja sai angstia pysäkillä ainakin 20min. onnksi tosin emma liittyi seuraan. Bussissa beetta näki merin joka hänkin oli menossa kajaaniin, meri ei ollut onnistunut välttämään koiranpaskaa joten hän oli reippaasti juntannut kengänpohjaansa tarttuneen torttusen edessäolevan tuolin jalkatukeen. Perillä he suunnistivat kohti koulua, sillä heidän piti käydä laulelemassa kuorossa. Ja peetta meinasin unohtaa laukkunsa bussiin. Koululla beetta tuli iloiseksi kun kuuli että voisi vielä käydä safkaamassa, ja pikaisen kouluruoka tankin jälkeen beettan ja emman piti melkein juosta kuoroilemaan.
Kuoron jälkeen oli vielä paljo aikaa enne junalle menoa joten piti keksiä jotakin tekemistä. Emman kanssa beetta päätti mennä loriin ja he kutsuivat juhoskin ja osmonkin mukaansa.
Lorissa emma peetta ja juhoski menivät istumaan anskin ja jopen kanssa, mutta sitten peetta ja emma huomasivat kivan nurkkapöydän ja menivät sinne. Osmo liittyi seuraan vasta myöhemmin ja oli hiukan vit, koska oli joutunut tyhjentämään kaikki biisit ämpeekolmosestaan ihan turhaan. Sitten emma lähti pussiin mutta peetta jäi osmon kannsa vielä vähäksi aikaa loriin, sitten piti lähteä juailemaan. Matkalla juna-asemalle peetta meinasi kastella kenkänsä ainakin noin 9 ja puoli kertaa.
Junassa beettan vieress istui armeijajanmppeja ja ne oli aika leijoja mutta silti ihan kivejä koska he nostivat beettan laukun ylös. Sitten peetta nukahti. Kun beetta heräsi hän repesi, sillä toinen armejapoika oli nukahtanut tyhmästi ja kuorsasi ja toinen armejapoika otti kuveja siitä nukkuvasta. Sitten kuvaaja armeijapoika alkoi nukkua ja se toinen heräsi ja alkoi kuvaamaan sitä toista, ne oli hupsuja.
Perillä beettalle tuli erittäin poikamainen fiilis, koska oli ainut tyttö jolla oli housut (nyt ei siis lasketa 10denin "legginsejä")
Peetta suunnisti kotia kohti ja näki matkalla viis kerjääjää ja kolme metro pummia ja enemmän emoja kuin mitä pystyi laskemaan... (pissikset olivat kaikki kampissa, jonne beetta ei ehtinyt poikkeamaan.)

Normi torstai.

..Maanantai 08.02.2010 01:20

☻/
/▌
/ \ Tässä on Einari.
Einarilla on supervoima.
Jos lisäät Einarin päiväkirjaasi hän
kumoaa kaikki "jos et lisää tätä päiväkirjaasi, kuolet"-jutut
ja tekee päivästäsi paremman.

raevo...Tiistai 02.02.2010 23:31

...siika. ihQteiniXkänni-vitutus =D

-.-Tiistai 01.12.2009 18:56

Nyt kun luet tätä tekstiä, sinun on kopioitava tämä blogiisi ja tehtävä tämä, jos et tee, ihminen jota rakastat kuolee.


Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa?: riippuu päivästä.
Minkälaisessa seurassa viihdyt?: seki riippuu päivästä
Tunnetko paljon ihmisiä?: suhteelisen..
Mihin suurin haaveesi liittyy?: riippuu haaveesta.
Kerro jokin pieni mukava toiveesi?: noooh... että amerikka lopettais paskojen sarjojen tekemisen mm. paon, lostin jne.
Kutiatko helposti?: no en
Antaisitko kumppanillesi anteeksi jos hän pettäisi sinua?: ehdottomasti ehkä en joo
Onko Titanic hyvä?: loppu on ja alku
Ovatko naiset heikompia kuin miehet?: riippuu naisita ja miehistä
Kamalin tunne?: öööm... syyllisyys?
Paras tunne?: no en tiiä, mut nauraminen on kivvaa..
Oletko ikinä ollut kännissä?: mmmm.m
Oletko ikinä ollut masentunut?: en. *angst*
Jaksatko elää elämääsi?: öööööhh... joo..?
Keihin luotat?: kaikkii kivoihin.