IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Joskus on vähän oltava niinkinSunnuntai 26.10.2008 05:13

Minun Pienen olisi pitännyt lähteä hyisenä kylmänä sateisena yönä, Oulun katuja yksin tallaamaan kotiin, ystäväni luota, kun eräät eivät meinaneet saada housujaan jalkoihinsa minun takia. Onneksi olen kuitenkin ihana kaksonen (horoskoopiltani) ja osaan taivuttella ihmiset tekemään tahtoni mukaan asioita, esim uhitella "koskaan ette saa katsoa telsuani jos ette hae minua kotiini mur!" (mitä minulla siis oikeasti ei ole siis jos joku tv-lupatarkastaja lukee tätä,). Pääsin sitten kotiini hyvässä kyydissä, toinen hiukka pahantuulisena ajelehti ja olisi perutaannut päälleni, mutta kun olen niin söpö ja mukava ei mun päälle voi ajaa, toinen tietenkin oli virne päällä koko ajan koska vaan tykkää minun seurastani niin paljon ettei voi olla hymyilemättä mulle. Tähän asiaan ei vaikuta se, että hän oli vasta saannut.
Olen vähän pottu nykyään kun pottuilen vaan menemään, mutta syksyn pimeys ei sovi valon lapselle, joka kuitenkin nauttii kävelyistään silloin kun lehdet ovat vasta putoilemassa ja aurinko paistaa tietyltä kantilta puistossa tai metsässä. Tiedätte mistä puhun tähän aikaan en vaan saa tunnelmaa irtoamaan mihinkään suuntaan....
Mutta tänään katsoin Capoten, jota en ollut aikaisemmin saannut katsottua, tykkäsin leffasta vaikka siitä huokui koko elokuvan ajan tietynlainen haikeus, ja kyllä Phillipi osaa näytellä ja tässä elokuvassa hän oli loistava, vaikka Se hänen ääni ärsytti yli kaiken mutta minkäs teet!!! Saihan se siitä Oscarincin,,, samana vuonna muuten Heath Ledger oli ehdokkaana myöskin Brokeback Mountainin roolistaan... voi sentään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.