IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
Kevät on ihan kummaa aikaa. Jotkut potee syys-masennusta, talvi-masennusta, kesän-tylsyys-masennusta, joten on tietysti reilua että jokin vuodenaika vaikuttaisi minuun erityisesti. Minä poden kevään tuomaa kevät-ihastus-super-syndroomaa (KISS). Kyllä, tällainen syndrooma on olemassa sillä se piinaa minua! (pöhköt) Se syttyy korvien kuullessa rakkautta käsitteleviä biisejä, oireilu on uskomattoman hyvä mieli, kirkkaat silmät, positiivisuus, perhosia vatsanpohjassa ja kaikista vahvin tunne, korviaan myöten ihasunut fiilis! Kuulostaa täydelliseltä, eikö?
NO SITÄ SE EI TOTISESTIKKAAN OLE!

Vaikka olisi ihanaa elää elämänsä pää pilvissä ja kevein sydämin, ihmisen perus selviytymisvaistot estävät minua nauttimasta tästä syndroomasta täysin rinnoin. Mieleeni tunkeutuu väkisin kysymys: "Mistä tai kenestä tämä johtuu?" Vastaushan on helppo, blame it on the kevät, mutta ei! Tämä vastaus ei täytä hämmennyksen jättämää koloa mieleni syöveressä koska kevät ei ole konkreettista! (prkl) Seuraavava vastaus olisi sekin helppo, se perustuu ihmisen biologiaan ja on maailman vanhin pään sekoittaja, vastakkainen sukupuoli. Tuli hetkeksi sellainen "Heureka"-fiilis, mutta ei ei ei... Vaikka syndrooman aiheuttajalle on nyt löydetty tekijä ja motiivi, en vieläkään voi nauttia siitä kokonaan. Todettu on että kumma käytös johtuu naisesta, mutta niitähän maailmassa riittää! Kuka on se vastakkaisen sukupuolen edustaja joka saa sydämeni sykkimään? Kenelle omistan kaikki ne pitkät huokaukset ja katseen kaukaisuuteen? Kenen kauniita kasvoja ajattelen ennenkuin menen nukkumaan? En tiedä.
Luulisi että tällaisen tutkimuksen jälkeen tulisi jokin nimi, mutta eipä tule. Olen yhtä tietämätön ja hämmentynyt kuin tekin. Tunteet on, mutta kohdetta en tiedä. (puuh) Tarkoittaako tämä että minun täytyy etsiä joku joka tuottaa minulle ahaa-elämyksen vai tarkoittaako tämä että kohde voi tässä vaiheessa olla kuka vaan? Teoriassa se tekee etsimisen helpoksi, tunteitten ei tarvitse herätä koska ne käyvät jo ylikierroksilla, toisinsanoen olen erittäin helppo. (O__o)! Voi juma... Tässähän oppi itsestään ihan uusia asioita. Nyt häiritsee vielä enemmän!

Tässä sitä sitten ollaan tietokoneen edessä ilman paitaa huokaillen N'Sync:n tahtiin ja katsoen kaukaisuuteen klo 01:39. On selvää etten pääse tämän ongelma yli yksin joten voisitteko olla niin ystävällisiä että kertoisitte miten voin nauttia KIS-Syndroomasta täysin rinnoin.
Kiitos.


P.S. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.