IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.08.2009 03:21

Miksi olen näin hemmetin ahdasmielinen?

En tosin siinä määrin mitä te, rakkaat lukijat (HAHA), luulette.

Minä hyväksyn melkein kaiken. Minun puolestani ihminen saa tehdä mitä tahtoo, kunhan ei satuta muita elollisia olentoja. Aineellista omaisuutta en pidä niin tärkeänä, mutta mielipahan estämiseksi toivoisin, ettei toisen omaisuutta tahallaan hajoteta.

Katsoin dokumentin ihmisistä, jotka harrastivat seksiä autojen kanssa. Monet ystäväni olivat kauhuissaan että niinku WTF sairasta jne. Minustakin ajatus seksin harrastamisesta auton kanssa on erittäin omituinen ja luotaantyöntävä, mutta en näe mitään syytä, että moinen toiminta pitäisi kieltää. Auto on eloton esine, joka ei tunne itseään raiskatuksi tai nöyryytetyksi, ja elollinen osapuoli saa seksuaalista tyydytystä. Kaikki ovat tyytyväisiä, eikös? En näe mitään moraalisesti tuomittavaa tässä hommassa. Joten voitte varmaankin kuvitella, mitä kaikkea minä hyväksyn.

Typeryydessä menee minun rajani. Sen vuoksi tunnen päivittäin vihamielisyyttä itseäni kohtaan, koska olen pettynyt itseeni ja siihen, kuinka typeriä asioita joskus teen. Mutta helompaa on tuomita ihmiset, joita ei tunne henkilökohtasesti.

Ihmiset vain unohtavat osaavansa ajatella itse ja seuraavat johtajaa kuin lammaslauma. Heille/Meille uskotellaan, että tie parempaan on kuoleman jälkeen, ja paratiisiin pääsee uskomalla ihmisten keksimään olemattomaan olioon. Ihanaa. Kuinka typerää.

Tätä tarkoitin ahdasmielisyydelläni.

Nyt kello on jo liikaa, aika mennä nunnumaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.