IRC-Galleria

Cowgirls

Cowgirls

Stalingrad Cowgirls

OIKEE STALINKRAAD-VILIMI.Maanantai 27.08.2007 19:42

Oltiinpa eilen ( 26. elokuuta ) kuvaamassa musiikkivideota ekasta sinkustamme, You won't getititistä! Tämä kaikki tapahtui jossain päin Helsinkiä. Aamulla yhdentoista maissa homman piti alkaa, mutta lavastus ym. vei vähän aikaa. Mikäs siinä, kahvia ja syömistä ja viimeiset korjailut naamaan ja tukkaan. Me tosiaan laitettiin ite nää sotamaalaukset. Ehkä ois joskus ihan hyvä suostua oikeaan maskeeraukseen, mut en usko kulmakarvojani (joita ei ole olemassakaan ennen kulmakynäkäsittelyä) kenenkään muun käsiin.

Tuli naureskeltua pariin otteeseen, kun matskua kuvattiin. Tämähän oli meidän eka video ikinä. Hätä tuli siinä vaiheessa, kun piti alkaa veivaamaan 200% nopeudella. HAHHAHA ei ollu hauskaa! Loppupäivästä sekin alkoi tuntua luonnolliselta. Mut ne biisin lyriikat tuotti vähän problemoksia, ei oo kauheen helppo vetää sillä nopeudella. Mut kaikki tuo epäolennaisuus, kuten "oikein soittaminen ja laulaminen" korvattiin helvetillisellä meiningillä. Jänskättää nyt oottaa sitä valmista! Voin sanoa taas, että kovaa settiä on tulossa.

Pitkä päivä oli. Mun ja Hennan lentsikka lähti 5:05 ja puol seiska oltiin Rovaniemellä. Rovaniemeltä suoraan koulun penkille, kahden tunnin yöunilta! Mut reissu oli kaikinpuolin hyvä, itse ainakin allekirjoitan täysin!

Teinpä muuten äsken ihan tosi pahaa ruokaa. Joitaki ei vaan oo luotu keittiöön.

// Enni.

Ps. kattelen, josko ois jotain julkaisukelpoista matskua videoblogiin noista sessioista! Ei mun ruuanlaitto, vaan ihan videosessioista.

http://www.launchpad.fi/stalingradcowgirls/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.