IRC-Galleria

Mmmm... taas tälläst. Eihan se riitä että sivarit joutuu kärsimään niin fyysisesti (paljon pidempi palvelus, joillakin rankat yövuorot koko vuoden, monissa paikoissa sivarit tekee duunia kaikkinä pyhynä) kun henkisesti (kiusaaminen ja muutenkin vittumoinen suhtautuminen muilta) niin nyt ei voi edes matkusta kotiin! Tässä ote keskustelusta erään sivarin kanssa...

- mä joudun tekemään pakkoavioliiton. eikä tää oo nyt mikään vitsi. mulla ei ole mahdollisuuksia. uus sivarilaki edellyttää että mulla on rekisteröity parisuhde että saan matkustaa ilmaiseksi. joten mä en voi tehdä muuta kun mennä väkisin allekirjoittamaan nimeni sellaseen päätökseen.

- http://www.sivarikeskus.fi/ ja siitä muuttuneet matkaohjeet.

- lue tarkempaa, siel sanotaan tarkkaan että kenelle ilmaismatkat myönnetään, ja mun esimies viel keroi niistä tänään tarkkaan mulle, vaiks se sanoikin että tää on niin naurattavaa että tälläsii muutoksii tehdään.

- a) paikkakunta, jossa hänellä on pysyvä työ- tai opiskelupaikka

- b) siviilipalvelusvelvollisen avio- tai pysyvän avopuolison asuinpaikkakunta

- c) siviilipalvelusvelvollisen vanhemman, sisaruksen tai lapsen asuinpaikkakunnalle

- d) tulevalle asuinpaikkakunnalle, työ- tai opiskelupaikkakunnalle, mikäli siviilipalvelusvelvollisel-la on esittää kutsu työpaikkahaastatteluun, pääsykokeisiin tai muu vastaava tosite

- Muille, kuin edellä mainituille paikkakunnille matkalippua ei saa myöntää

- mun työnantaja sanoi et se ei uskalla joustaa paljoo tässä, ettei tuu mitään selvityksiä...ne lähetti lapinjärveltä tänne valtavan nivaskan mis toi on selitetty iha pilkulleen... VITTU! se antoi mulle ny viel yhden lipun et tuun hesaan ja laitan asiani järjestykseen ELI naitan itteni jollekin. mulla ei oo nyt muuta vaihtoehtoa..ei oikeesti..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.