IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Eläinkokeet on elämääKeskiviikko 05.11.2008 14:29

Eläinkokeiden ansiosta suurin osa nykylääketieteestä on kehittynyt. Diabetes on voitettu oikeastaan täysin banaanikärpäsillä tehtyjen tutkimusten perusteella. Koko genetiikan tutkimustyö, mitä on ikinä tehty, nojaa banaanikärpäsillä tehtäviin tutkimuksiin. Eläinkokeet ovat taloudellisin, luotettavin ja lähinnä ihmiskokeita(eli saatavat tulokset voidaan soveltaa suoraan ihmisiin) oleva media tutkimustyössä. Järkeviä vaihtoehtoja ei vielä ole. Kirjoitin jo aiemmin aiheesta. Daealis

Tutkaillaanko sitten vaihtoehtoja? Tuossa helvetin typerässä adressissa mainitaan vaihtoehtona esim. Body Shopin tuotteet. Itselläni oli tässä taannoin "tilaisuus" tutkailla näiden tuotteiden mainoksia ja sisällysluetteloita. Muutamia loistavia otteita mitä löysin, vapaasti muisteltuna.

"Sisältää Kasviperäisiä Polysakkarideja!" Ooh, kuulostaapa hienolta. Sakkaridit ovat sokereita. Monosakkaridit ovat hedelmäsokereita, disakkaridit ovat hieman isompia sokereita(kuten ruokosokeri[perinteiset sokerit] ja mallassokeri) ja viimeisenä tulevat polysakkaridit. Ne ovat niin pitkiä ketjuja ettei niitä perinteisesti luokitella sokereiksi, mutta samat sakkaridit ovat kuitenkin rakennusaineina. Yleisimmät kasviperäiset polysakkaridit ovat Sellu ja Tärkkelys. Selluloosa on viherkasvien soluseinämien perusrakennemateriaali. Noin kolmannes kasvin massasta on selluloosaa(puuvillasta n.90%) Selluloosasta valmistetaan paperia ja pahvia. Tärkkelys taasen on suuri osa ihmisen raviontoa. Enimmäkseen juureksista saatava aine on teollisuudessa käytetty liimana, paperin kiinneaineena ja muottimateriaalina karkeille.
Eli tämä naamarasva sisälsi joko mitä tahansa viherkasvia murskattuna, tai sitten juuresta, murskattuna. "Sisältää sitä samaa paskaa mitä tähänkin asti! Käänteentekevä koostumus!"

"DNA käskee kasvit kasvamaan ja korjaamaan vauriot kasvissa. Siksi tämän rasvan sisältämä Vehnän DNA uudistaa ihoasi" Samat itseään korjaavat ja kasvattavat ohjeet löytyvät myös ihmisen omasta DNAsta. Eli pyöräytä litra sianverta sentrifugissa niin että saat DNA-molekyylit erilleen ja hiero se naamaasi, sama vaikutus.

Joitain ainesosia mitä voiteissa oli:

*Parapähkinäöljy: Samainen öljy josta tehdään myös teollisuustasoista kellokoneistojen rasvaamiseen tarkoitettua liukastetta. Rasvaisempi tuote kuin maapähkinä.

*Voipuunvoi: IUCNn erittäin uhanalaisten kasvien listalla oleva Voipuu, Butyrospermum parkii, jota länsimaissa käytetään vain kosmetiikkaan, on Afrikassa erittäin suuri rasvojen lähde ruokavaliossa. Eli tukemalla Body Shoppia edistät Afrikan nälänhätää ja tuhoat uhanalaisia kasveja.

*Moringansiemenöljy: Afrikassa suosittu, erittäin huonoja olosuhteita kestävä puu, joka kasvaa nopeasti, jonka lehdet ovat pinaatin kaltainen ruoka-aine ja jonka siemenistä saatava öljy voidaan käyttää bio-polttoaineeksi. Ellei joku itsekeskeinen länsimaalainen hieroisi sitä naamaansa.

*Kinetin: Kasvihormoni. Lähes kaikista soluista, niin kasvi kuin eläinperäisistä, löytyvä aine, joka edistää solujakautumista. Helpoin tapa valmistaa on vaurioittaa DNA-molekyylejä hapettamalla, josta voidaan muutamalla vaiheella tuottaa kinetiiniä. On saanut EUn Direktiivin 67/548/EEC -mukaisesti vaaraluokitukset S22,S24 ja S25: Älä hengitä pölynä, älä laita iholle äläkä silmiin.

*Pantenol: B5-vitamiinin muoto, jossa on kemiallinen alkoholiryhmä -OH. Esiintyy sellaisenaan enimmäkseen kuolleissa hiuksissa. Antaa hiuksille kiiltävän 'pinnan', mutta ei paranna niiden rakennetta mitenkään. Mikäli se pääsee elävään soluun sisälle, saattaa muuttua takaisin B5 vitamiiniksi. Pantenolina kerää kosteutta ilmasta ja saattaa siksi tuntua viileältä.

*Vehnänalkioöljy: Kemikaali, jota vehnänjyvässä on noin 2,5%. Kilosta vehnää saadaan noin 25grammaa tätä öljyä. Kuinka reilulta kaupalta kuulostaa tällainen ruoantuhlaus?


Jos nyt aloitetaan vain näin pienellä listalla epäilyttäviä aineita mitä Body Shopin tuotteista löytyy. Itse ostaisin mieluummin synteettisiä. Mitäs tuolta löytyy? Plaseboja, uhanalaisia kasveja ja useita öljyjä, joita ei löydetä kuin etelä-amerikan sademetsien kasveista, jotka luultavasti tehoviljellään tuhotun sademetsän paikalla. Sen lisäksi löytyy myös Afrikkalaisia ja eurooppalaisia ruokakasveja, joiden avulla voitaisiin luultavasti ruokkia useampia satoja ihmisiä, jotka kuolevat nyt sen takia kun sinä ostat näiltä 'reilun kaupan' kasvattajilta.

Toivottavasti sitä ollaan niin helvetin tyytyväisiä itseensä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.