IRC-Galleria

DisgustingSemla

DisgustingSemla

Dinkku dau skäy bä räyy

Huono bändibioPerjantai 12.02.2010 01:49

Keräsin huonoista biograafeista ideoita ja tein fiktiivisen esimerkkibion todella paskasta biosta.

"
IRON KAKKAREIKÄ
Frädö the destrüktor, vokaalit
Jarno Höök, kitara
Phantom of Darkness, lead kitara
Stefan Lagerlöf, basso
Jysky, rummut

Iron Kakkareikä perustettiin Frädön ja Jyskyn kaa vuonna 2000. Jysky oli soittanut ennen Pilluparaati nimisessä bändissä ja Frädö oli kokenut esiintyjä, esiintynyt mm. oman mummon hautajaisissa ja akustisena duo;na kirjaston satuhetkissä.

Vuonna 2006 bändiin liittyi Jarno (ex-Kikkelikallet), ja bändi teki ekan demon, "Pushing The Hole of Darkness". Demo nauhotettiin reenikämpällä ja siitä tehtiin 50 kpl jotka myytiin loppuun kuukaudessa.

Vuonna 2007 bändi sai mukaansa lead kitaristin ja basistin, molemmat olivat tunnettuja soittajia Pieksämäeltä, mm. vaikutaneet bändeissä kuten Paskapaavot ja Hevihomot. Näitten jäsenmuutoksien jälkeen ekat keikat oli buukattu. Kosketinsoittaja Perttu lähti bändistä ekan keikan jälkeen.

Vuonna 2008 bändi pääsi Manageri Kalle Kusettajan siipien alle ja samalla buukattiin kahden kuukauden euroopankiertue 2008 kesälle. Bändi myös nauhoitti toisen EP;nsä, "Fire In The Hole" managerin kustannuksella paikallisen nuorisotoimen demostudiossa.

Vuosi 2009 oli synkkää aikaa. Euroopankiertue peruttiin ja EP sai huonoja arvosteluita. Arvostelujen huonous johtui siitä että Jysky oli käynyt armeijassa ja ei päästy treenaa niin usein ennen levyntekoa, ja miksaajakin miksasi levyn tosi huonon kuuloseksi ja Jarnon kitaravahvistin meni rikki.

Bändi juhli vuodenvaihtoa 2010 avaamalla Mikseri.net tilin ja julkaisi kaikki biisit plus pari reeninauhoitetta.

Nyt Iron Kakkareikä reenaa tosi paljon ja hakusessa ois levydiili tulevaa täyspitkää varten.

Kotisivulla olevat mp3 biisit on tosi huonolaatuiset ja nauhoitettu kiireessä ihan kännissä yks viikonloppu. Sit kun saadaan levysoppari ja päästään ihan oikeeseen studioon, niin sit tulee kunnon tykitystä.

Yhteystiedot
Frädö, 040 1234 123

Kotisivu:
http://www.mikseri.net/artists/onkivakirahvi.117815.php
"

Mikä näissä mättää?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.