IRC-Galleria

GHI

GHI

What does your soul look like?
Anniina herää hirveässä darrassa munkkiasennosta vessanpöntön edestä muisti täysin menneenä. Jostakin syystä lattialla hänen vierellään makaa ilmielävä -ja erittäin todentuntuisesti haiseva -skunkki. Hieman epätavallista, mutta hyvä ilta varmaan kuitenkin, tuumii Anniina.

Samoihin aikoihin muutama huonetta sivummalla Karla herää ilkosillaan useiden alastomien miesten ja naisten syleilystä kovia kokeneelta parisängyltä. Karla vannoo huonesta luikkiessaan, ettei ikinä kerro kenellekkään tapahtuneesta -mitä sitten tapahtuikin.

Karla ja Anniina törmäävät keittiössä, ja löytävät yhä kännissä ja hereillä olevan Sinin tekemästä ruokaa. Kun he kysyvät, missä kaikki muut ovat, Sini nauraa ja on juuri alkamassa kertomaan villistä illasta ensin vettä hörpäten, mutta sitten kaatuukin pöydälle vintti pimeänä ja typerä hymynirvistys huulillaan. Viinaa, sittenkin.

Kauhuinen kirkaisu estää Anniinaa ja Karlaa keskittymästä sammuneeseen ystäväänsä. Kristina seisoo olohuoneessa peilin edessä silmät kauhusta ymmyrkäisinä soperrellen kiihtyheesti itsekseen. Sanat vittu ja ei toistuvat useaan kertaan. Kristinan käsivartta koristaa keskiaikaiseen armeija-asuun pukeutunut, ei niin taidokkaasti tatuoitu naishenkilö. Dragon Agesta, Kristina kirahtaa epäuskoisena paniikkikyyneleitä silmissään. Naisen pään viereen on piirretty koruton puhekupla, jossa lukee Comic Sans -kirjaimin "Follow your heart".

Kolme ihmistä on vielä kateissa: Sofia, Charlotta ja Simbus. Ensimmäisen olinpaikka selviää päivän Helsingin Sanomien etusivulta: tummahiuksinen, lyhyt tyttö seisoo kahden tajuttoman poliisin päällä jokin epäilyttävästi Molotovin Coctailia muistuttava pullo kädessään. Otsikko kirkuu SUURI MELLAKKA HELSINGIN KESKUSTASSA -Kolmen Sepän patsas räjäytetty! Kun puhelin soi ja sen toisessa päässä on poliisi, kukaan osanottajista ei ole järin yllättynyt.

Kun tytöt saapuvat poliisiasemalle selviää myöskin Charlotan olinpaikka. Juuri herännyt, poliisiuniformuun pukeutunut nuori nainen vilkuttaa katolta, jolla hän on imeisesti jumissa. Vapaaksi päästyään Charlotta pyytää jotakuta käsirautojen yleisavaimen omistajaa päästämään alusvaatteisillaan olevan konstaapelin irti katolla olevasta tolpasta.

Simbuksesta ei kuulu koko aamupäivän aikana mitään. Vasta illalla hän soittaa ja kertoo saavuttaneensa Japanin rannikon soutuveneellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.