IRC-Galleria

GHI

GHI

What does your soul look like?

Blogi

« Uudemmat -
Samaa pirunympyrää 24/7, johan tässä lähtee järki
Sukellus kurimukseen jonka nieluun hukkuu vaikka myrskyn riskit tiedettiinkin

Mitä vittuaSunnuntai 15.09.2013 17:53

Tein tän ja jumalauta tää tulos on niin minä että mitä vittua
I wouldn't want to live like this forever
But change myself? Never, never
The very thought sends shivers down my spine
I'm sure everything, everything will be fine

Buffyn huumori tiivistettynäMaanantai 29.07.2013 22:59

tumblr_mqpj58ZHZV1qf353qo1_500.pngtumblr_mqpj58ZHZV1qf353qo2_500.png

KENET VOIN PAKOTTAA KATTOMAAN TÄÄÄÄÄNNNNN
"You wake up and you don't know where you are, what time it is, how long you've been out, what happened to you last, and everything is different. The people you love are gone or changed, the things you could rely on are erased, the world you knew not only does not exist, but didn't seem to really ever exist. You just woke up from a dream to find that everything until now was the dream. This song is not about the journey home, but it is about fixing your eyes to home. It is about standing up and taking the first step." - David Hodges of Trading Yesterday (talking about the song "Shattered")

Ah, minäSunnuntai 21.07.2013 04:54Löysin taas itteni Tylypahkan tupa -identiteettikriisin syövereistä, mut sitten löysin tän testin ja kyllä mä vaan olen Gryffindor henkeen ja vereen. Prideful, good-hearted, trusting, less emotionally stable, bad at taking chritisism, strong sense of justice, stubborn... Ainoa mistä en oo varma on toi että olisin erityisemmin rohkea :'D

ps, jos joku ei ole vielä tajunnut että mä rakastan persoonallisuustestejä niin nyt on varmaan sen aika

Ei mitään lisättävääMaanantai 01.07.2013 23:22

"Meidän kullankalliissa perustuslaissamme on muuan traaginen vika, enkö minä tiedä miten se voitaisiin korjata. Tässä se tulee: Ainoastaan pöpipäät haluavat presidenteiksi. Se huomattiin jo lukiossa. Ainoastaan selvästi häiriintyneet pyrkivät luokan johtajiksi."

Kurt VonnegutistaTorstai 27.06.2013 03:18

So it goes.
Anniina herää hirveässä darrassa munkkiasennosta vessanpöntön edestä muisti täysin menneenä. Jostakin syystä lattialla hänen vierellään makaa ilmielävä -ja erittäin todentuntuisesti haiseva -skunkki. Hieman epätavallista, mutta hyvä ilta varmaan kuitenkin, tuumii Anniina.

Samoihin aikoihin muutama huonetta sivummalla Karla herää ilkosillaan useiden alastomien miesten ja naisten syleilystä kovia kokeneelta parisängyltä. Karla vannoo huonesta luikkiessaan, ettei ikinä kerro kenellekkään tapahtuneesta -mitä sitten tapahtuikin.

Karla ja Anniina törmäävät keittiössä, ja löytävät yhä kännissä ja hereillä olevan Sinin tekemästä ruokaa. Kun he kysyvät, missä kaikki muut ovat, Sini nauraa ja on juuri alkamassa kertomaan villistä illasta ensin vettä hörpäten, mutta sitten kaatuukin pöydälle vintti pimeänä ja typerä hymynirvistys huulillaan. Viinaa, sittenkin.

Kauhuinen kirkaisu estää Anniinaa ja Karlaa keskittymästä sammuneeseen ystäväänsä. Kristina seisoo olohuoneessa peilin edessä silmät kauhusta ymmyrkäisinä soperrellen kiihtyheesti itsekseen. Sanat vittu ja ei toistuvat useaan kertaan. Kristinan käsivartta koristaa keskiaikaiseen armeija-asuun pukeutunut, ei niin taidokkaasti tatuoitu naishenkilö. Dragon Agesta, Kristina kirahtaa epäuskoisena paniikkikyyneleitä silmissään. Naisen pään viereen on piirretty koruton puhekupla, jossa lukee Comic Sans -kirjaimin "Follow your heart".

Kolme ihmistä on vielä kateissa: Sofia, Charlotta ja Simbus. Ensimmäisen olinpaikka selviää päivän Helsingin Sanomien etusivulta: tummahiuksinen, lyhyt tyttö seisoo kahden tajuttoman poliisin päällä jokin epäilyttävästi Molotovin Coctailia muistuttava pullo kädessään. Otsikko kirkuu SUURI MELLAKKA HELSINGIN KESKUSTASSA -Kolmen Sepän patsas räjäytetty! Kun puhelin soi ja sen toisessa päässä on poliisi, kukaan osanottajista ei ole järin yllättynyt.

Kun tytöt saapuvat poliisiasemalle selviää myöskin Charlotan olinpaikka. Juuri herännyt, poliisiuniformuun pukeutunut nuori nainen vilkuttaa katolta, jolla hän on imeisesti jumissa. Vapaaksi päästyään Charlotta pyytää jotakuta käsirautojen yleisavaimen omistajaa päästämään alusvaatteisillaan olevan konstaapelin irti katolla olevasta tolpasta.

Simbuksesta ei kuulu koko aamupäivän aikana mitään. Vasta illalla hän soittaa ja kertoo saavuttaneensa Japanin rannikon soutuveneellä.
« Uudemmat -