IRC-Galleria

GJN

GJN

直立のチョコレート。// ULTIMATE PERKELE

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -
Ei tullut finaaliin pääsyä tällä kertaa, mutta jaetaan kuitenkin~

(Jonotus keikoille Suomessa)Sunnuntai 28.02.2016 02:36

J-rock alueen kuuma peruna on, että kumpi jonotusnumerosysteemi on paras/reiluin. Mitä mieltä sinä olet? Äänestä nimettömästi. Kiitos!

http://strawpoll.me/6935734

(Sunrise Mass)Perjantai 04.12.2015 03:23

Esiinnyttiin viime viikonloppuna Vaasan kirkossa Pedavocsen ja Vaasa sinfoniettan kanssa. Sunrise Mass oli mielenkiintoinen ja haastava sävellyskokonaisuus laulaa, mutta kivaa oli :3 Kuunnelkaa kaikki 4 biisiä~! Henkilökohtainen suosikki on kolmas, The City. Vaasan Ylioppilaskuoron ykkössopraano kuittaa~The City
Identity & Ground

(Melkein varastettu Sephiroth)Tiistai 11.08.2015 18:42

No nyt on harvinaista mehukkaampi päivitys, koska voin sanoa, että pitikin mennä manaamaan! Minusta nimittäin tuli varkausyrityksen uhri :D

Kävelin tabletti kädessä tossa Handelsbankenin ja O'Malleysin välissä menevällä suojatiellä. Kuuntelin musaa ja olin vaihtamassa biisiä, kun kaksi pyöräilijää tulee takaapäin ja toinen niistä vetäsee laitteen suoraan kädestäni. Lähtivät kaartaen karkuun keskellä autotietä ja kuulokkeideni piuha meni poikki prosessissa. Olin ehkä sekunnin typerä ilme naamalla, kun päässäni ajattelin "that did not just happen...", kunnes tilanne iski tajuntaan ja juoksin heti perään. Ja kerrankin raivostuttavasta kovasta äänestäni oli hyötyä: "OTTAKAA KIINNI! NE VEI MUN TABLETIN!"

Pojat ei ehtineet kuin Central ravintolahotellin eteen, kun jo kasa jätkiä pysäytti ryövärin niille sijoilleen. Kun ryöväri pääsi jaloilleen pyörältänsä putoamisen jälkeen, ilmeni, että tämä kaveri on selkeästi aineissa. Tekosyyksi varkauteen jätkä antoi "munnnn exä vei mun aipäd eerin ja sszä näytit iha häneltä".

Poliisit kutsuttiin ja paikalle tultuaan heidän huokauksen sekaan uponnut "ei ei Toni" (:DD) paljasti, että on vakiasiakas tämä kaveri. Perus tilanneselvityksen jälkeen poliisi otti tietoni ylös, josko ovat yhteydessä myöhemmin asian tiimoilta ja jos/kun kuulokkeeni korvataan (ne oli niin hyvät kuulokkeet vaikka kympin maksoivat ;_;). Pakun perältä kaveri niskuroi, että mitä hänen pyörälleen tehdään, kun siinä ei ole lukkoa. Olisit miettinyt sitä aikaisemmin. Nyt se jäi lukitsemattomana liikkeen näyteikkunaa vasten.

Tabletti selvisi hengissä. Menenkin pesemään näytön näistä tahmajäljistä, tarvitsen tätä nimittäin huomisenkin kokeessa. Kova jäbä, tämä minun Sephiroth. :3

(Desucon Frostbite 2015 - AMV)Torstai 28.05.2015 22:39

En koskaan näyttänyt tätä täällä näköjään :'D Tämä oli siis työni, jolla osallistuin Desucon Frostbiten AMV kisaan keväällä 2015. Palkintoja ei tullut, mutta finaaliin sentään ylsin :'3

(Dubbien paras ja huono puoli)Torstai 28.05.2015 22:36

Kunpa tämä versio löytyisi suomeksi ilman leffan audiota 8c

(Crisis)Torstai 21.05.2015 22:27

My inner self is howling.

(AMV - Desucon Frostbite 2015)Sunnuntai 21.12.2014 07:30

Vihdoin viimein sain senkin kasaan, vaikka lopputulos onkin vain 1:37... Toivottavasti se photoshopilla yhteen kohtaan freimi freimiltä muokkaaminen oli sen arvoista!

Nyt peukut pystyyn, että pääseekö oma puolen vuoden tuotos esikarsinnasta läpi :x

(MYV rant)Perjantai 14.11.2014 02:27

Viimeinkin uusi blogimerkintä plus-blogissa~ Vain englanniksi, mutta kyllähän te sitä osaatte ;3
Räntti siitä, kuinka kevään Miyavin konsertti oli VIP lippujen osalta floppi

Miyavi @ The Circus, Helsinki 2014/03/16 (VIP.. sort of)

(Different styles I like or disguise?)Sunnuntai 31.08.2014 20:58

Yesterday was a normal day for some grocery shopping. Everything went swimmingly and I was already walking back home, when in between my house and the market a man I did not know, said "excuse me!" I immediately thought "hey, that guy must need some help to find somewhere! He even has his phone on hand, so I guess he's looking a map". Couldn't I have been less wrong.. He looked with his scanning eyes from my head to toe and I swear I could hear a reaction coming out of his mouth "woah!" (let it be known, that I was wearing leopard print leggings and a fingertip-length dress made of fleece. Something like this: )
Then he started to introduce himself and asked for my facebook and the information WHERE I LIVE (not just the city, the very address). Of course I felt it to be okay to lie and said "I don't use facebook and I just moved in" and walked away from the situation. I only gave him my first name and it's hard for him to find me here anyways, thanks to the fact I put my name in Japanese.
This is why I sometimes ask myself:
"am I dressing up in different styles for myself, or has it turned in to disguise technique, so I won't be recognized again by any suspicious people?"
« Uudemmat -