IRC-Galleria

Guttersniper

Guttersniper

https://soundcloud.com/lokkijay

Selaa blogimerkintöjä

KHOL-miitti (26.2)Tiistai 08.02.2011 00:24

No niin, rakkaat Kaikki huumeet on laillistettava -yhteisön jäsenet. On jälleen tullut aika järjestää miitti, jossa käsiteltäisiin toimintaamme ja sen laajentamista.

Päivämääräksi on alustavasti ehdotettu helmikuun 26. päivää, joka siis olisi lauantai. Olisi hyvä, jos tämä saataisiin sopimaan mahdollisimman monelle. Näillä näkymin Helsinki olisi useimmille varteenotettavin tapaamispaikka. @Sunking voisi jälleen kysellä Sosiaalikeskus Satamaa käyttöömme miitin ajaksi, mikäli paikka on vielä voimissaan. Sinne pääsisi suhteellisen vaivattomasti esimerkiksi metrolla. Ehdotan myös ainakin pienimuotoisten jatkojen pitämistä siellä, missä parhaiten sopii!

Ilmoittakaa tähän merkintään, mikäli olette kiinnostuneita tulemaan miittiin. Uusia kasvoja olisi myös mukava nähdä, joten rohkeasti vain mukaan meininkiin!

Lista ilmoittautuneista:

@Guttersniper
@Introvertigo
@herääntymä
@Schattenjäger
@tigers
@Ilviselvä
@SunKing

Mahdollisesti ilmaantuvat:

Ajankohtaisena kysymyksenä voisimme yhdessä pohtia muun muassa sitä, tulisiko toimintaamme laajentaa Facebookiin, koska siellä tavoittaisimme huomattavasti kattavamman kohdeyleisön. Meillä on siellä jo oma ryhmämme, mutta aktiivisuutta ei ole juuri minkään vertaa. Tämän lisäksi Facebookissa on helpompaa sopia tapahtumia tavalla, jolla kaikki ryhmän jäsenet sen huomaisivat. Gallerian kautta informointi ei pelaa läheskään yhtä hyvin. Muutama aktiivijäsen on vahingossa missannut miitin, koska ei ole hetkeen muistanut käväistä katsomassa yhteisön kommentteja ja jäsenten blogeja. Pääpainon siirtäminen aikamme suurimpaan sosiaalimediaan tuntuu siis ainakin keskustelun arvoiselta.

Tarkempaa tietoa miitistä ja yhteisön toiminnasta saa esimerkiksi meikäläisen kautta. Suosittelen jokaista myös ottamaan puhelinnumeroni (0405165089) ylös, jotta voi tarpeen tullen kysyä suunnistusohjeita ynnä muuta. Pyydän kaikkia ilmoittamaan, mikäli tästä merkinnästä puuttuu jotain tärkeää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.