IRC-Galleria

Hailey

Hailey

CORRECT-O-MUNDO~ A word I've never used before and hope I'll never use again-- SO.

PelifailLauantai 26.12.2009 20:08

SIIS, miten voi olla, että vaiks Twilight Princessin olen aikasemmin menny jopa kaks kertaa läpi, ni nyt kun kolmatta kertaa menen ni lagaan yhessä temppelissä kauemmin ku kertaakaan aikaisemmin 8'D?! Siis jotkut jutut muistan ihan helposti, vaikka siitä varmaan reilusti yli puol vuotta on ku viimeksi tota pelasin, mut revin varmaan kahden tai kolmen tunnin ajan hiuksiani tuol yhes temppelis.

Jotkut Zelda-pelien dungeonit ja temppelit on kyl superärsyttäviä. Toiset taas on ihan siedettäviä.

Ja voi vitsit ku haluan uuden Zeldan Wiille tai GClle 8 (. DS:lle on tänä vuonna ilmestynyt uus peli (ei mun tietääkseni viel Suomes) ja sen varmaan hankin tavalla tai toisella jossain vaihees mut.. kyl tollasilla isommilla konsoleilla se pelaaminen on kuitenki ihan erilaista. Vaiks Phantom Hourglass oli kyl älyttömän ihana peli, ni tahtoisin kyllä esimerkiks just Wiille uuden Zeldan.

Zeldojen taistelusysteemi on vaan niin I H A N A. <3

Ja en mä halua ees pelata tota "New Super Mario Bros. Wii"tä yksin 8'D se on niin eeppinen ku sitä pelaa jonkun kanssa ja fdkjsfl haluun pelata sitä Hanskin kans tosi monta : ( !

HALUUN PELATA SITÄ KAIKKIEN KANSSA FJDSLFK mun pitää ostaa lisää Wii-ohjaimia ni voi pelata sitä useamman ihmisen kanssa :'D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.