IRC-Galleria

Inkkari

Inkkari

Muokkaa tilaasi

Korppi ei korpin silmää nokiTorstai 05.06.2008 00:29

Vaasan poliisipäällikkö, vuodesta 2009 lähtien Pohjanmaan poliisipäällikkö, varatuomari Jussi Perttu valehteli Länsi-Suomen poliisiosastolle pelastaakseen alaisensa rikoskomissaari Kauko Harjulan, jonka tekemiä virheitä olin kantelussani esittänyt. Jussi Perttu kirjoittaa LSLH:n poliisiosastolle: "...Poliisilaitoksen lausuntona totean tutkinnan johtajan Harjulan menetelleen lainmukaisesti. Harjulalla ei ollut mitään aihetta epärehelliseen toimintaan ja valehteluun. Kun kysymyksessä on alaikäisen lapsen kuulusteleminen rikosasiassa, menettely oltava kaikin puolin asiallista ja hienovaraista. Tähän hän on jutun tutkinnassa pyritty..." Kauko Harjulan suojeleminen ei kuitenkaan auttanut paljoa. LSLH:n poliisiosasto kiinnitti rikoskomisario Kauko Harjulan huomiota vastaisen varalle esitutkintalain 39 pykälän säännökseen, joka käsittelee kuulustelukertomuksen tallentamista videotallenteeseen tai muuhun sellaiseen tallenteeseen. Lastani ei olisi kaapattu, jos he olisivat menetelleet Suomen lain mukaan.

Asiamme peitettiin, sivuutettiin ja viivästytettiin. Sosiaaliviranomaiset ja poliisi saivat huomautuksen ja loppujen lopuksi Länsi-Suomen läänin poliisijohto kirjoitti sisäasianministerille: "Poliisin lääninjohto esittää pahoittelunsa Linsalle hänen asiassaan aiheutuneesta viivästyksestä."

Jussi Pertulle kirjoittamani pyyntö, jonka mukaan olin pyytänyt erottamaan rikoskomissario Kauko Harjulan tehtävästään, jäi ilman vastausta. Kyllä Jussi Pertun olisi varatuomarina ja poliisipäällikkönä pitänyt tietää, että minua ja tytärtäni on kohdeltu epäoikeudenmukaisesti, raakamielisesti ja syrjivästi. Vastaamatta jättäminen rikkoo myös hyvän hallinnon periaatteita.

Vahva hyvä sisko ja veli -verkosto peitti tyttäreni pahoinpitelyt, antoi tyttärelläni uuden passin ja auttoi äitiä kaappaamaan tyttäreni Suomesta Turkkiin ja teki meistä näin ikuisia rikoksen uhreja.

Tapauksemme tässä maassa ei ole yksittäistapaus eikä voi pelkästään perehtyä lapsikaappaukseen. Epäasiallinen kohtelu ja epäoikeudenmukaisuus, joita olemme tyttäreni kanssa kokeneet, heijastuu käytännössä myös muissa asioissa mm. aiheessa "vaalirahakohu". Veropetturit yrittävät peittää tekemiään virheitä. Kansalaisten äänet ovat ostettuja, mikä taas rikkoo Suomen perustuslakia. Ennenaikaiset vaalit on tästä syystä pidettävä.

Hävettää, kun nyt entiset hyvät veljet Nordman ja Lumio tappelevat keskenään. Nämä henkilöt peittivät epärehellisten viranomaisten virheitä. He ovat tuomassa epäpätevyytensä Pohjalaisen kautta julkisuuteen. Hävettää myös, kun Lumio kirjoittaa minulle onnitellakseen minua ja luulee, että tulen olemaan onnittelun johdosta hiljaa. Väitetäänkö vielä, että Suomi on maailman vähiten korruptoitunut maa?

Niko Linsa
EOK:n jäsen
http://www.syrjityt.fi
Vaasa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.