IRC-Galleria

Inkkari

Inkkari

Muokkaa tilaasi
Minulla on jano vaikuttaa niin kaupunkimme kuin koko Suomen epäkohtiin.

Meillä Suomessa tällä hetkellä isiä ei kohdella yhdenvertaisesti. Se näkyy varsin pitkälti huoltajuuskysymyksissä, joista meillä lausuntoja annettaessa on sosiaaliviranomaisten toimesta tiettyä asennevammaa. Aina lähdetään siitä, että lasten huolto myönnetään äidille ja vain poikkeustapauksissa lapset annetaan isälle. Kuitenkin täytyy muistaa se pieni lapsi, jonka elämään kuuluu sekä isä että äiti. Lapsen kehitystä ajateltaessa on erittäin tärkeää, että hänellä on riittävä suhde kumpaankin vanhempaansa kaikissa tilanteissa, avioliiton ollessa onnellinen tai erotilanteessa. Täytyy myös sanoa, että tuomioistuimissa käytäntö ei välttämättä ole riittävän hyvä siinä, että annettaisiin kummallekin vanhemmalle riittävän hyvät tapaamisoikeudet. Tässä asiassa on varsin paljon parantamisen varaa.

Suomella on omia kansainvälisiä sitoumuksia, ihmisoikeussopimuksia, mutta myös muita sopimuksia, joissa korostetaan perheen asemaa ja kummankin vanhemman asemaa. Nämä sopimukset ovat Suomessa jääneet liian vähälle huomiolle päätöksiä tehtäessä. Näiden kansainvälisten sopimusten asemaa on jatkossa syytä pyrkiä korostamaan ja toteuttamaan.

Olen Niko Linsa, 10-vuotiaan tyttäreni yksinhuoltaja. Taistelen suomalaisessa hallintokoneistossa lasten oikeuksien puolesta, tasavertaisen vanhemmuuden puolesta, tulevien isien puolesta, lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa ja hyvä sisko ja veli -verkostoa vastaan.

Äänestä tasa-arvoa, äänestä minua niin vien sinut ja ajatuksesi valtuustoon. Äänestämällä minua annat minulle voimaa vaikuttaa. Äänestä minua, taistelen puolestasi. Minä olen jo vaikuttanut ja tulen edelleen vaikuttamaan. Tehdään yhdessä töitä ja korjataan maamme ja kaupunkimme epäkohtia.

Näin vaikutan:

Haluan aktiivisesti vaikuttaa kansalaisten puolesta.

Olen vaikuttanut ympäri Suomea ja panostanut siihen, että Suomen lastensuojelulakiin on tullut muutoksia ja parannusta. Olen tehnyt enemmän töitä kuin kansanedustaja. Olen yötä päivää ajanut muutosta asiaan, joka tähän saakka on jäänyt vähemmälle huomiolle suomalaisessa oikeuskäytännössä ja sosiaaliviranomaisten työssä kansainvälisistä sopimuksista ja sitoumuksista huolimatta. Olen herättänyt niin Vaasan kuin koko Suomen siihen, miten lasten ja isien oikeuksia viedään.

Kunnallisvaalit (Esivaali)

Tue minua, että pääsisin Vaasan valtuustoon. Haluan täysvoimalla taistella hyvä sisko ja veli -verkostoa ja sukupuolisyrjintää vastaan. Äänestä esivaaleissa: http://kotivaalit.fi/Suomeksi/Kunta.iw3?candidate=6f5a25ae-1666-447e-aff0-7b0d87851b0b

Oikeusturvaterveisin
Niko Linsa EOK:n jäsen
Vaasa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.