IRC-Galleria

PERJANTAI 13.Perjantai 13.06.2008 21:46

Huuuuuuuuuuuuhhh. Tänään on ollu niin shokkipäivä. :0 On itketty ja naurettu, varmaan enemmän ku koskaan. Vaikka mistä syystä. Eniten noista lukioista. Ei sillä kai niille väliä, jotka hoitaa lukion vaan sillee kaavamaisesti alta, että "Mennään nyt tonne ku muutki aina menee". No en tiiä, kai ne jotku noinki ajattelee. Vai kaikki? Vai ei kukaan?


No, en ainakaa mä. Mä hain Kallion ilmaisulukioon, Stadiin siis<3 Mutta noh. Päivän ensimmäinen järkytys... Eipä ollu sinne menemistä. Ei lukenu nimeä listassa. Eip ei.

Toinen järkytys oli se, että sain tietää, etten päässy Edes JÄRVENPÄÄHÄN. Siitä nyt tuli sellanen WTF-fiilis ja tuli hienoinen paniikki ja luovutuksenomainen tila, että vittu mä pidän välivuoden.

Noin mä ehin jonku parikytä minaa ajatella. Kunnes soitin Tiialle (onnittelut muuten vielä Kallioon pääsystä<33333) ja selvitin yhen jutun. Kävi ilmi, että mä. Pääsinkin. LUMOON.




... Niin että mitä helvettiä. Excuse me? Pardon? Excusez-moi? Perdão? Verzeihung? Przepraszam??
LUMOON. LUMOON!


Hainko mä ees sinne, juma.. :0




Siltikin. Yhä enemmän on alkanu minuuttien myötä tuntumaan, että se on mun kohtalo. (Kyllä, uskon kohtaloon :DD) IIIIHAN TOSI. Jo koko paikka kuulostaa että se on niin Iidaa. Lumon lukio... MAAAAGIC~ (Tässä vaiheessa tätä lukevat lumolaiset nauraa kyyneleet silmissä? "Vittu oottakoon ko se tulee tänne se katuu sitä koko loppuelämänsä")

..

Mutta öööjeee. Tää oli päivän piristysruiske. Kallio oliski ollu ihan liian täydellinen. Ihan liian, todella. Harmi vaan, lähimmät ystävykset pääs kaikki Helsinkiin, ja tooosi lähelle toisiaan. Mutta silti ihan hyvä fiilis :) Ja Lumoon tulee paljon italialaisia. Ainaki nimistä päätelleen. Uuh<3



Että se on sitte Lumon lukio. Saa nähä... Mitä musta tulee ja millaset ajat mulla on edessä. ;)








Wish me luck<3
Ja muutenki.
Tänään juhlitaan. <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.