IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Hei!Sunnuntai 19.08.2012 17:19

Kirjoitanpas tänne randomilla. Wu ha ha.
Tällee kerran parissa vuodessa -periaatteella.

Musta on tullu trävelleri. Hiihdin koko kesän Aasiassa, hippuloin ensin Thaimaassa kolme viikkoa rälläten koko maan läpi (jaoliihansupermegasiistiimuteritavallakunmitäluulette) ja Suomessa pari viikkoa vietettyäni lähdin aika spontaanisti Etelä-Koreaan yksin kahdeksi ja puoleksi viikoksi. Täytyy sanoa, että ikävöin sinne joka päivä. Se tuntui enemmän kodilta kuin mikään koskaan. Vaikka Tuusula tulee aina olemaan maailman paras ja ihanin, veri vetää muualle ja tiedän, ettei minun "kohtaloni" yksinkertaisesti ole tällaiseen tyytyminen. Olen löytänyt itsestäni big city girlin enkä voisi olla siitä enempää onnellinen.

Sitten: muutan ylihuomenna Ruotsiin. LOLWUT. Lundin yliopistosta napsahti opiskelupaikka, menen lukemaan japania ja kiinaa ja mitä-kaikkia-noita-nyt-keksiikään. Pääasiassa varmaan japania. Vähän cool. Iida, sustahan on tullu aika awesome. Päätit joskus keväällä että haetpas muuten Ruotsiin ja nyt menet sinne Ruotsiin, maahan josta et tunne yhtä ainutta ihmistä ja jonka kieltä puhut nykyään aika kohtalaisesti. Kämpän ja kaiken jätit ihan viimetinkaan etkä silti stressannut, vaan hommasit asutuksen kolmessa päivässä ja kolme päivää ennen lähtöä. Kuten sanoin, awesome.

Sitten vielä viimeisin ja olennaisin asia: mun tekee ihan tajusti mieli Fazerin suklaata mutta mulla on vain Pirkan tummasuklaata ja makuelämys on verraten niin kamala, että voisin vetää itseni hirteen. Oi Fazer, ehkä jonain päivänä....

Katotaan kun kirjotan tänne ens kerran joskus 2014.

Kerron sit myös sainko sitä fazua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.