IRC-Galleria

Ahdistuspäiväkirja-Angst.Lauantai 06.09.2008 01:49




Nyt on ihan hirveä fiilis. Niin kertakaikkisen kamala että... voi tuska. Kaikki on muualla. Koko Tuusula on tyhjä, siltä tuntuu. Mä en nää ikkunastani muuta ku pimeän kuusiaidan ja tummansinisen taivaan.

Ajattelin, että kaikki helpottais jos liikuttuisin oikein kunnolla ja voisin itkeä kaiken pois. Itkemisen tuomaa puhdistusta pitäis osata arvostaa... Tosin tällä hetkellä sille itkeminen, ettei pysty itkeä, on jo säälittävää eikä auta yhtään. Surkeeta on. Tänä iltana. Mihin vittuun katos se perjantai-fiilis.


Todella Erittäin Harvinaisen ulkopuolinen ja anti-sosiaalinen olo. En viihdy tällasessa elämäntyylissä, en pysty istua YKSIN Neljän Seinän Sisässä koko päivää. En todellakaan pysty. Tää on ihan hirveetä. Todellakin päiväkirja-angst, mutta luulis ihmisten jo tottuneen tähän mun vuodatukseen. Kiitos ja arigato ja aUdIeU.




Mun on nyt pakko laulaa. Tosin, tää ylienergisyyskohtaus joka johtuu siitä että pää on täynnä, hahah, SOKERIA!! tekee mut hulluks. HHHuuuuuAAAAh. Ja oflgmkehngrffkngfkbnjf Tää on niin helvetin perseestä koko homma !






Tää merkintä on ollu täs julkasuvalmis jonku pari tuntii, mä eksyin kattokaas Youtubeen.
(Kohta tämä lähtee pihalle. Ihan tosi :D Tunnin etuajassa? Ja sitte alkaa vasta kaikki hauskuus tänään.)

Tuli parempi fiilis :'D Fanitan Aladdinin suomalaista ääninäyttelijää.. Sen ääni on niin... 8')






Adios nyt, ja heippamoikka yms. ~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.