IRC-Galleria

Queenstown, 10th December 2007Maanantai 10.12.2007 12:26

Edelleen Queenstownissa. Tanaan alko vaha pitempi tyorupeama viinitarhalla, kuulemma ainaki kahdeksan paivaa ois hommia. Sen jalkeen vois varmaan olla rennommin pari paivaa, vaikka joulun yli tjs.

Tanaan ollu onneks pilvista, mut muutoin aurinko paistanu taydelta teralta ja 30+ aurinkorasvakertoimet ollu kovalla kaytolla. Kelit ihan ku parhaimpina Suomen kesapaivina, ja taalla vasta alkukesa menossa...

Edellinen hostelli, Souther Laughter, jossa oleskelin oli ehka mukavin hostelli talla reissulla. Joutu tosin vaihtaa mestaa ku niilla on joku semmonen politiikka etta ainoastaan kaks viikkoo saa kerralla oleskella siella ja kesa-aika on Queenstownissa aina kiireista ja ihmisia paljo. No ei taa uusi hostellikaan mikaan huono oo, ihan perusmesta ja maksaa 22$ eli 11e per yo.

Olin eilen taas "vaha" patikoimassa, semmonen 7h rupeama. Piti aluks vaan tehda semmonen reilu 2h looppi, mut saa oli niin hyva nii paatin tehda vaha pidemman reitin. Kylla kannatti! todella upeat nakymat lumihuippuislle etelaisille Alpeille:) vesi meinas loppua aluks, mut matkalla oli onneks useita vuoripuroja, josta pulppusi todella kylmaa ja kirkasta vetta: ja evastakin oli riittavasti.

Aikaisemmin ostamani patikointikengat oli kyl hyvat jalassa, ei enaa tullu yks rakko toiseen kantapaahan:D

Illalla olin sit niin vasy, etta suihkun jalkeen vaan makoilemaan ja nukkuun, aamulla oli heratys 6:30...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.