IRC-Galleria

Wellington 26th February 2008Tiistai 26.02.2008 13:53

Olipas taas pitka paiva...

Sunnuntaina rupesin miettimaan etta viihtisko sita kayda viela tsekkaamassa meininki Wellingtonissa ennen Tongan reissua. Aucklandin duunit ei oikein enaa talla viikolla napannu, laskeskelin etta jos tekisin esim. 40h viikossa sita paskaduunia ni siita tienais verojen jalkeen 360$ eli vain noin 180e, ja se tyo kun nyt ei satu olemaan kevyimmasta paasta ja iltaisin on niin vasy ja paikat jumissa etta oksat pois...

Varasin Overlander -maisemajunan tiistaille. Hienoja maisemia tiedossa, vaikka ne on kyl jo osittain sillon lokakuussa jo nahty. Heratys oli aamulla kuudelta ja kamat niskaan ja bussilla juna-asemalle. Juna lahti 7:25. Noin klo 10 aikaan juna oli jo n. 2h. jaljessa aikataulusta, kuulemma signaaliopastimet tjs. oli vikaantunu koko matkalla, no ei siina mitaan muutakuin etta matkaa on yhteensa 681km ja kestais normaalisti 12h, eli perilla Wellingtonissa pitais olla noin 19:30. Saavuttiin perille 21:25. Ei muutaku kimppakyytilla hostellille ja suihkuun, luulis tulevan hyvin uni:)

Taalla Wellyssa ois tarkotus olla maanantaihin asti ja sit ois lento takas Auckkiin. Juna makso 49$ ja lento takas 45$ eli halvalla voi paasta kulkeen. Tiedoks etta 1NZ$ = 0,54E.

Eipa tassa kummempia talla kertaa:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.