IRC-Galleria

Paihia, Bay of Islands, 6th October 2007Lauantai 06.10.2007 10:28

Yhden yon reissulla pohjoisessa. Kun otti viisi yota Aucklandin hostellista ni sai ilmasen matkan pohjoiseen yheks yoks :) Pohjoinen on siis taalla lampimampi ku etela, melkein sademetsa- vyohykkeella.

Bay of Islands on nimensa mukaan lahti taynna saaria, yli sata saarta. Maksoin venematkan, jolla paasee kattomaan mm. delfiineja ja merileijonia, kaiken huipuks kaytiin kattomassa valtavaa kalliosaarta, johon aika ja merivesi oli kovertanu yli 100m pitkan ja 20m levean tunnelin, josta mentiin paatilla lapi. Kuvia tulee myohemmin:) Oli kyl vaikuttava naky. Matkalla nahtiin about kaheksan delfiinin lauma, uivat ihan paatin vieressa ja yhdella luodolla yks merileijona otti arskaa nohevasti.
Siina meniki mukavasti 3h.

Taa Paihian pikkukaupunki vaikuttaa mukavalta paikalta. tallanen motellin tyyppinen hostelli ja pieni uima-allas ym. mukavuuksia ja maksaa NZ$20 eli vaha yli 10e yolta yhteismajoituksessa. Aurinko paistaa ja on lamminta, eli mikas tassa on ollessa taa yks ilta. Huomenna aamulla kaheksalta lahtee taas bussi Aucklandiin, mutta mullahan on 8kk aikaa tulla tanne takas :D ja sit ku tuun takas nii kayn samalla pohjoisimmassa niemenkarjessa johon Uudessa-Seelannissa paasee eli Cape Reingassa, johon muun muassa ajetaan bussilla ihan veden rajassa 64 mailia pitkalla hiekkarannalla.

Illalla on viereisessa hostellissa bbq-ilta, eli ei muutaku valmistautuun illanviettoon...:P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.