IRC-Galleria

Rotorua, 24th October 2007Keskiviikko 24.10.2007 12:54

Rupee tama Rotorua ahistaan jotenki, tahan madan kananmunan hajuun ei meinaa tottua ja muutenki jotenki ankee kaupunki, lisaks kuulemma vaarallisin NZ:n kaupunki. Kaikki varotellu kavelemasta yksin pimeella siella missa ei oo kunnon valaistusta tai muita ihmisia...

Toissailtana tsekattiin paikallinen maori-kulttuuriesitys, oli ihan hienoo, mut vaha liikaa turisteille tarkotettu. Ruoka tosin oli taivaallista, vai sanoisko maallista kun se valmistettiin maauunissa. Ja kaiken lisaks se oli seisova poyta... ei tarvinnu nalkasena lahtee takas...

Tanaan kavelin pitkin Rotorua-jarven rantaa, paikan nimi oli Sulphur Bay, joten hajuki oli sen mukainen :D Piti myos kayda paikallisessa kylpylassa kokeilemassa vulkaanista kylpemista, oli aika hemmetin lamminta vetta, jota ei oo siis mitenkaan mieskonstein lammitetty.

Varasin perjantaiks matkan Taupoon, joka sijaitsee samannimisen jarven rannalla, matkaa vain 2h, mutta pysahdytaan matkalla johonki hienoon paikkaan kuulemma eli kestaa n. 3h. Taupo on maan suurin jarvi, ja siella pitais olla kaikenlaista nahtavaa ja koettavaa.

Sen jalkeen sit onki vuorossa Tongariron kansallispuisto, jossa ois tarjolla mm. Lonely Planetin mukaan maailman hienoin yhden paivan patikkaretki, eli tulivuoren ylitys, kesto n. 6h. Reissu on tosin taysin saiden armoilla, joten voi olla etta sinne ei joka paiva paase kaveleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.