IRC-Galleria

KyrassiTorstai 14.01.2010 01:27

Aloittelin tänään tekemään yksinkertaista torsolevyä. Karkea kiillotus ruosteesta ja maalista, sekä karkea yleinen muoto. Vielä pitäisi tehdä korjaavia leikkauksia, takoa vielä hieman lisää muotoa ja tehdä paljon muuta pientä viimeistelyä, kuten uritus keskelle. Tähän voisi kenties lähteä tekemään takalevyä.

Kaavoitin pahvia ja kokeilin päälle. Auttoi kummasti saamaan se lähes oikea muoto kerralla.

Aloittelijaystävällinen työ. Kokeilin tällaista vaihteeksi, kun vaikutti nopeasti tehtävältä ja pienellä vaivalla nätiksi saatavalta panssarilta. Ensimmäinen rintasuoja levystä. 1,5mm, eikä heilu.

PS. Nyt kun on testailtu istuvuutta, suurin riskitekijä tässä kyrassissa on yläreunan iskeytyminen kurkkuun kyyryssä, samalla kun kurkkua taivuttaa alaspäin. Seuraavaksi siis suunnitelmissa hieman vielä syödä tavaraa pois levyn yläreunasta ja kokeilla rullata pelti pyöreäksi samalta alueelta. Chaini gorgetin teen vielä varmistukseksi tämän kanssa käytettäväksi.

PPS. Opin tekemään taitoksen. Onnistui huomattavasti helpommin kun kuumensi. Gorgetinkin tein kaveriksi, tosin ei viime treeneissä pysynyt kunnolla kiinni. Pitäisi kai kainaloita suurentaa. Haittaisi vielä vähemmän liikeratoja .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.