IRC-Galleria

KayTheRut

KayTheRut

Kokoro nai "aijou" daro? Mou wakatteru kara? Ima made mi te ki ta subete ha nisemono daro?

Teenlife & Problems XIKeskiviikko 25.06.2008 02:07

Pari seuraavaa viikkoa meni huolettomasti. Ei tapahtunut oikeastaan mitään ihmeellistä. Kävimme porukalla viettämässä iltaa Rikun luona yhtenä päivänä. Silloin oli todella mukavaa. Totesimme, että siitä oli pitkä aika kun viimeksi vietimme iltaa niin. Pelasimme korttia, juttelimme, katsoimme televisiota, pelasimme playstationia – ja ennen kaikkea – olimme selvin päin! Normaalisti vedämme kaikki aivan lärvit ja teemme kaikkea tyhmää ja seuraavana päivänä emme muista mitään. Oli todella mukavaa viettää iltaa niin.

Entä minä ja Steve? No, aloimme seurustella. Eipä siinä kai mitään ihmeellistä. Steve on loistava suutelija! Ja monin tavoin loistava poikaystävä. Olen onnellinen hänen vierellään. Toivon, että pysyn Steven vierellä mahdollisimman pitkään.

Muutin myös Natan luokse. Siellä tiedän olevani todella turvassa – vaikka olinhan minä Stevenkin luona – sillä tiesin ettei isäni voisi löytää minua Natan luota. Vanhempani eivät tunne ystäviäni, paitsi Steven. Hän on entisen perhetutun poika. Siksi asun mieluummin Natan luona. Ja Natan kanssa voin olla niin avoin ja oma itseni kuin haluan. Nata ei välitä. Siksi olemme ystäviä.

Saatatte miettiä, kuka on se toinen, kenestä aloin kiinnostua. No, se on Nata. Kyllä, rakas Natalieni. Katselen edelleen häntä. Lisää hyviä puolia siinä, että asun hänen luonaan. Niin, olen biseksuaali. Minulla on aikaisemmin ollut kaksi tyttöystävää, mutta heistä ei puhuta. Salaan hyvin seksuaalisuuteni. Ainoastaan Steve tietää meidän porukastamme. Nata ei varmaan päästäisi minua asumaan heille jos tietäisi. Siksi en kerro – vaikka hän onkin paras ystäväni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.