IRC-Galleria

KayTheRut

KayTheRut

Kokoro nai "aijou" daro? Mou wakatteru kara? Ima made mi te ki ta subete ha nisemono daro?

Liikaa mangaa? Sunnuntai 26.10.2008 02:37

Hmm...
Tuossa oli tylsää ja päätin järjestää nuo miun mangat ja hiukan järkytyin niiden määrästä, ku ne on tupannu lojumaan joka puolella huonetta pienissä tai vähän isommissa kasoissa ja nyt sitten siirsin kaikki tuonne hyllyyn. No, kävi niin että hylly tila loppu kesken ku tuolla hyllyssä on vielä tuo laaja kirjakokoelmani... -.-

Vähän laskeskelin ja karkeasti laskettuna miulla on mangoja 220 kpl... Monien kaverien mielestä ihan liikaa, vaikka ei se oikeestaan ees oo. Mun mielestä se siis on vielä liian vähän. Ja jos jokainen noista mangoista maksoi 5€-10€, rahaa on kulunut yhteensä n. 1100€-2200€
Ja mähän en tietenkään vielä tähän tyydy! No, kerään monta mangasarjaa(esim. Salapoliisi Conan, InuYasha, Death Note, Naruto...) ja haluan kerätä jokaisen sarjan kokonaan(siis sellaiset, joka on todella hyviä ja, joita kerään aktiivisesti).
Nyt kun mietitään... Salapoliisia Conista minulla ei ole mitn hajua, montako osaa sitä tulee, mutta Japanissa mennään jo 60:ssä asti ainakin... Sitten InuYasha, sen ilmestyminen loppui Japanissa 558 osan jälkeen, joten siihen uppoaa vielä paljon rahaa(karkeasti laskettuna lähemmäs 3000€ jos kerään koko sarjan). Noh, Death Note on vain 12. osainen sarja, mutta silti... ja Naruto, siinä on kuulemma n. 43 osaa. Fullmetal Alchemistia on vain 19. osaa, mutta lisää on tulossa, joten se ei siihen pääty... Ja sitten tarkoituksenani olisi vielä kerätä Gunm(9. osaa) sekä Prince of Tennis(43. osaa).
Ja sitten lisätään vielä kaikki lyhyet yksi-viisiosaiset sarjat... Eli rahaa tulee palamaan tähänkin harrastukseen paljon.

Eli tästä päätellen... kannattaako mangan kerääminen? Ystävieni kanssa olemme puhuneet mangojen hinnoista, jotka ovat paljon kalliimpia, mitä Japanissa. Japanissa mangat maksavat jtn 2€-5€. Eivätkö ne voisi Suomessakin maksaa samanverran?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.