IRC-Galleria

KayTheRut

KayTheRut

Kokoro nai "aijou" daro? Mou wakatteru kara? Ima made mi te ki ta subete ha nisemono daro?

Löysin sinut... viimein ISunnuntai 22.02.2009 18:29

Meri oli kaunis sinä iltana. Se lainehti kauniisti valtavan risteilyaluksen halkoessa sitä. Tuuli leikki kauniin naisen tummilla hiuksilla. Nainen nojasi kaiteeseen ja katsoi laskevaa aurinkoa ja kaunista merta. Hän oli matkalla uuteen kotiinsa, Hawaille. Hän oli asunut koko elämänsä New Yorkissa ja halusi nyt pois sieltä. Hänen hyvä ystävänsä oli voittanut lotossa ja oli ostanut asunnon Hawailta, jonne he olivat nyt matkalla. Naisen ystävä oli väkisin halunnut, että he matkaisivat laivalla. Samalla he saisivat pienen loman, sillä se oli risteilyalus, jossa he matkustivat.

”Adriana!”
Adriana käännähti ja huomasi Mian, joka asteli häntä kohti kannella.
”Täällähän sinä olet. Max oli huolissaan”, Mia sanoi.
”Sanoin hänelle, että olen kannella”, Adriana sanoi.
”Turha olettaa, että hän muistaisi sellaista”, Mia naurahti. Adriana nauroi mukana.
”Niin... Totta”, Adriana nyökkäsi ja kääntyi katsomaan taas merta. Hän vaipui nopeasti ajatuksiinsa.
”Kohta on kymmenvuotispäivä”, Mia sanoi ja asettui Adrianan viereen nojaamaan kaiteeseen.
”Niin on. Oletko miettinyt sitä paljonkin?”
”Olen. Olen miettinyt sitä jokaisen päivän ajan näinä kymmenenä vuotena. En saa sitä mielestäni. Muistan jokaisen hetken kuin eilisen”, Mia kertoi.
”Et ole ainut. Itsekin mietin sitä”, Adriana myönsi.
”Tiedätkö jotain...”
”En. En yhtään mitään”, Adriana keskeytti Mian, sillä hän tiesi, mistä Mia aikoi kysyä.
Michaelista.

Sillä hetkellä Adriana mietti sitä päivää, milloin se oli tapahtunut... jolloin Klovni oli seonnut leirikeskuksessa ja teurastanut kaikki ne lapset ja aikuiset... miten he kolme, Adriana, Mia ja Michael, olivat selvinneet siitä hyvin täpärästi... ja sitä, millaiset arvet se jätti heille kaikille, fyysisesti sekä henkisesti. Adriana muisti selvästi jokaisen hetken siellä talossa. Jokainen hetki oli täynnä pelkoa ja täyttä helvettiä.

Adriana ja Mia olivat teurastuksen jälkeen olleet yhteyksissä hyvin paljon. Heistä tuli parhaimmat ystävät. Adriana oli Mialle kuin isosisko, jota tällä ei koskaan ollut. Kun Mia siirtyi opiskelemaan, hän muutti Adrianan luokse. He ovat asuneet muutaman vuoden nyt yhdessä ja ovat nyt matkalla uuteen kotiinsa kahden muun rakkaan ystävänsä kanssa. Maxin ja Stuartin. Veljekset.

Max on Adrianan lapsuuden ystävä ja Stuart on hänen pikkuveljensä. Mian muutettua Adrianan luokse, Adriana tutustutti Stuartin Miaan ja nyt he ovat seurustelleet vuoden. Max oli se, joka voitti lotossa ja ostin asunnon. Hän halusi heidät kaikki yhdessä Hawaille aloittamaan uuden elämän siellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.