IRC-Galleria

KenZii-

KenZii-

Dulcius Ex Asperis (Vaikeuksien jälkeen tulee onni) ♥

Selaa blogimerkintöjä

Pöllimistä harrastan :DMaanantai 31.08.2009 19:48

A white man said, "Colored people are not allowed here."

The black man turned around and stood up. Then he said:
"Listen sir... When I was born I was BLACK,
When I grew up I was BLACK,
When I'm sick I'm BLACK,
When I go in the sun I'm BLACK,
When I'm cold I'm BLACK,
When I die I'll be BLACK...
But you sir...
When you are born you're PINK,
When you grow up you're WHITE,
When you're sick, you're GREEN,
When you go in the sun you turn RED,
When you're cold you turn BLUE,
And when you die you turn PURPLE.
And you have the nerve to call me COLORED?"

Put this on your blog if
you HATE racism

[Ei aihetta]Maanantai 31.08.2009 19:48

On liikaa nuoria kuollu, ja paljon nuoria on jääny kaipaamaan lähimmäisiään, lisää tämä päiväkirjaasi, ja toivo etteivät parhaat ystäväsi koskaan lähtisi luotasi ♥

Oli pakko pölliä joltain ku repesin :_DSunnuntai 30.08.2009 01:20Eräänä kauniina päivänä täydellinen mies ja täydellinen nainen tapasivat. Täydellisen seurusteluajan jälkeen he viettivät täydelliset häät. Luonnollisesti heidän avioliittonsakin sujui täydellisesti.

"Eräänä lumimyrskyisenä jouluaattona tämä täydellinen aviopari oli ajamassa heidän täydellisellä autollaan pitkin mutkaista mökkitietä. Yht'äkkiä he huomasivat hätääntyneen hahmon tienpenkalla. Ollen niin täydellinen pari, pysähtyivät he auttamaan hädässä olevaa.

Tienpientareella seisoi surullinen joulupukki valtavan lahjapinon keskellä ilman poroja. Koska täydellinen pariskunta ei halunnut tuottaa lahjoja odotteleville lapsille pettymystä, lastasivat he pukin kanssa lahjat autoonsa ja lupasivat auttaa niiden jakelussa. Valitettavasti keli muuttui entistäkehnommaksi ja täydellinen pari sekä joulupukki ajoivat pahan kolarin.

Vain yksi joukosta selviytyi onnettomuudesta - kuka?
Vastaus:

Täydellinen nainen tietenkin! Hän oli ainoa joka on oikeasti olemassa. Kaikkihan tietävät, että joulupukki on taruolento eikä yksikään mies ole täydellinen.
NAISET: LOPETTAKAA TARINAN LUKEMINEN TÄHÄN. Miehet jatkakaa...

Eli, jos autossa ei ollut Joulupukkia eikä sen koommin täydellistä miestäkään, autoa ajoi nainen. Tämä selittää miksi yleensä ajettiin kolari.

Lisäksi, jos olet nainen ja luet vielä tätä tekstiä, todistaa se toisenkin seikan: Naiset eivät koskaan kuuntele mitä heille sanotaan !!!"

;___;Lauantai 29.08.2009 18:32

Oli tosi nätti uni.

Mentiin Anun kaa siin jollekki retkelle pyörillä (en tiiä mistä me ne pyörät hommattiin). Sit ku tuli tuo mäki tuos ni se meni jotenki helposti pyörällä XDDD siin vaihees olin jostain syystä yksin...
Mut sit me jotenki mentiin joittenki tyyppien tykö. ne oli outoja. En osaa selittää millä tavalla, mut ne oli. Sit me lähettiin sieltä (koska taivuttelin anun lähteen ku mulla ahisti) ja päädyttiin pakkailemaan tavaroita johonki koriin. Oltiin vähän saatu kaikkea krääsää niilt tyypeilt. Kaikkea barbeja ja askarteluvälineitä yms XD
Olin ihan paniikissa ku en saanu sitä pussia kiinni solmulla ku se aina aukes. Ja joku pelottava tyttö alko tuijottaa niit meiän tavaroita. Sit työnsin sitä pois ja huusin sille, mut ihan ku se ei olis kuullukaan. Jotku minun ikäset naiset oli kans siinä ja ne sano jotain ystävällistä. Anu usko niitten joka sanan mut mie olin silleen, et EI PRKL NYT ANU LÄHETÄÄN! Ku niis kaikissa oli jotain outoa. Sit saatiin ittemme pyörän satulaan istumaan ja lähettiin tuhatta ja sataa polkeen (täs vaihees anuki ties et jotain oli outoa ku se tyttö joka oli tuijottanu niit tavaroita sano, et mie olen muumi :::DDD).
Siinä oli risteys ja anu käänty ja mie olin just känntymässä ku alko sataa ihan vitusti lunta ja jostain tipahti iso vuorellinen lunta minun eteen. Mie kaaduin jotenki sillä pyörällä enkä päässy ylös. Huomasin et ne kaikki oudot tyypit siel talossa (ne kaikki oli ollu samassa talossa) tuli minua kohti. Ja sit se yks hemmo sano mulle jotain ja tunnistin sen äänen ku se oli toinen niistä tyypeistä joitten luonoa oltiin ihan ekaks :D
Sit se uni muuttui silleen et olin kirjoittanu semmosen tarinan jonnekki foorumille. Siin minun tarinassa oli joku tämmönen loppu:
...Hän oli SE poika johon olin ihastunut aiemmin illalla. *tässäolisennimi*. Hän virnisti minulle ja tiesin etten pääsisi pakoon.

Sit olin saanu aivan hirveesti hyvää palautetta. "Ihanaa kerrontaa". "Rakastin tuota loppua". "Miksen itse osaa kirjoittaa noin hyvin" yms... XDDD Vittu mikä uni!

(Mut kyl mulla ahisti siin unessa -___-)

JA GALLERIA WAMMAA TAAS!Maanantai 24.08.2009 17:38

Supersuosittu sarjamme "Galleria Wammaa Taas" jatkuu uusin jaksoin. Tämänpäiväisessä jaksossa saamme kokea kuinka Wammaaminen saattaa vähän niinku V I T U T T A A! Jakson pituus saattaa olla se normaali "liian kauan" tai sitten se on venytetty "eikö vois kauempaa kestää?! V***U!" -tyyppisen pituiseksi.

Eli Galleria Wammaa Taas tänään osa 294847346666666666666665437!

Uuh beibe beibeh! ;DSunnuntai 23.08.2009 20:54

Kävin lafissa. Käyny siellä vittu varmaan puoleen vuoteen? O_O ja ennen olin niin koukuttunu siihen paikkaa... olis mulla parit ficit melkein valmiina julkaistavaksi, mut eih... ei kykene!
Mut sitä vaan tässä että oli hienoa lueskella vähän kaikkea kivaa siellä :)
on se mukavaa, et jotku osaa kirjoittaa oikein hienoja tarinoita ku oma kirjoitus on siinä ala-astelaisten tasoa ;DD (onneks pystyn sentään piirtämään hienosti XD <3)

Ja ah! Taidan syödä tänään jotain? :::DD saattais olla hyvä idea?

Ja vielä seki, et tällä tyypillä on oikein hieno vapaapäivä huomenna <3 ooh! saa nukkua pitempään ku viiteen ja saa olla vaan tyylikkäästi jossain tuolla. Järkevää asiaa pukkaa taas siihen malliin, et terve vaan!
Ja sitten hokasin!
Eiks oleki siit lumiukosta (ainaki siit kohtaa ku ne laulaa goodbye my love goodbye)?
http://www.youtube.com/watch?v=GkdB1ThXcoo

*Reps*Lauantai 22.08.2009 16:01

Miehet ovat kuin vessoja:
- aina varattuja tai täynnä paskaa.

Miehet ovat kuin mainoksia:
- et voi yleensä uskoa sanaakaan siitä, mitä ne sanovat.

Miehet ovat kuin suklaapatukoita:
- makeita, hyvännäköisiä ja yleensä menossa suoraan lantiollesi.

Miehet ovat kuin ripsiväri:
- juoksevat yleensä karkuun ensimmäisen tunteenpurkauksen jälkeen.

Miehet ovat kuin parkkipaikat:
- kaikki hyvät on varattu ja loput ovat invoja.

Mieki osaan ;DLauantai 22.08.2009 00:47

21.08.2009 21:40 <KenZii-> Se oli ihana auringonlasku <3 mut ei minun kamera ota hyviä kuvia ikkunan läpi ainakaan :_:D
21.08.2009 21:40 <KenZii-> hieno hymiö ;D
21.08.2009 21:43 <KenZii-> sekin koska hallitsem näppäpimet pimeässä ::D
21.08.2009 21:43 <KenZii-> kuti huomaa XD

http://testeri.ranteetauki.org/testit.phpSunnuntai 16.08.2009 00:55

♥ Olet 83% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.

Onneksi olkoon, alkoholisoitumisesi on 83% varmaa. Pullot esiin ja juhlimaan tätä hienoa merkkipaalua! Lauantai-iltasi tulevat sisältämään viinaa, viinaa ja kaikista eniten: viinaa!

♥ Olet 43% cityihminen.

Olet 43% cityihminen. Oletkos huomannut käyttäväsi kännykkää tai tietokonetta enemmän kuin aiemmin ja lähtisit mieluummin lomillasi Etelä-Euroopan hiekkarannoille kuin jäisit katselemaan masentavaa takapihaa? Pieni cityihminen sisälläsi ottaa pian sinut valtaansa etkä enään selviä kaupungin ulkopuolella käydessäsi ilman elektronisia laitteita...

♥ Olet 29% fruittari.

Olet 29% fruittari. Useampi fruittaripiste tuli. Sinussa on selvästi ainesta fruittariksi ja jo selviä fruittarin piirteitä. Tukkasi kaipaa muuten hiukan geeliä.

♥ Olet 22% MacGyver.

Olet 22% MacGyver. Edes itse MacGyver ei saisi sinusta väännettyä linkkuuveitsen kanssa sinusta hänenlaistaan. Tiedätkö edes mikä on linkkuuveitsi?

♥ Olet 75% joulupukki.

Senkin pukki! Saattaa olla että vedät jo hieman yli, mutta soveltuvuutesi joulupukiksi ei voisi olla parempi!


XD niin että silleen!