IRC-Galleria

FunBall turnaus Myyrmäessä 16.8.2008Maanantai 18.08.2008 16:56

VGS oli lähtenyt FunBall turnaukseen kokoonpanolla Teemu, Ville T., Krisse, Jake, Make ja comebäkin tekevä Ale.

VGS - FC Lukas Ungdom 12-5

Ottelu pelattiin pienellä kentällä ilman maalivahteja, 3v3. VGS oli tehnyt tappavat kentälliset, jotka menivät suunnilleen niin että Teemu, Krisse ja Ale oli ykkösnyrkki eikä huonompana tullut ns. "kakkoskenttä" Make, Jake, Ville.

VGS aloitti saman tien Lukas Ungdomin kurittamisen ja aika tasaiset olivat kentälliset, koska molemmat kentät tekivät kuusi maalia. (Make 3, Jake 1, Muut 2)

Lukaksen pelaajilta saatiin vielä lahjaksi Jalkapallo raamattu....ruotsiksi. Ja eikun lukemaan !

Ikäviä uutisia myös tuli kun kaksi joukkuetta eivät saapuneetkaan turnaukseen ja nämä kaksi joukkuetta olivat tietysti meidän lohkosta. Kuitenkin monet joukkueet halusivat lisäpelejä joten VGS sai kaikki pelit ja yhden ylimääräisenkin.

VGS - Tikka T92 8-3

Voi jaakko voi jaakko......... Tämän matsin takia ei Fair Play palkintoa tullut. Ensiksi, Ville tekee varaslähdön kakkosen koh dalla. Toisekseen, Jaakko alkoi iskemään tyttöjä, väärällä tavalla. Ja kolmanneksi, Tikka teki ensimmäisen maalin. VGS kuitenkin heräsi Vantaa Stadionin pyhätössä ensimmäisen takaiskumaalinsa jälkeen ja Tikka sai kyytiä numeroin 8-3. Ottelun jälkeen kaikki pelaajat halusivat "kätellä" Tikan tyttöjä, mutta tytöt huomasivat rumuutemme ja jättivät kättelemättä.

Vielä säälipiparin toivossa laitettiin Fair Play-palkinnon saajaksi Tikka T92, mutta ei tainnu kukaan saada......

VGS - KK 3-4 (4-4?)

VGS teki pari tärkeätä avausmaalia Alen avulla, mutta KK nousi kuin nousikin vielä tasoihin ja ohi. Ottelun jälkeen jäi eniten mietityttämään päättyikö peli oikeasti 3-4 vai 4-4. Mutta eipä tuosta minkään näköstä protestia lähdetty edes leikillä tekemään, hauskaahan tällä vaan pidetään (=

Myös ikävä episodi ottelun aikana kun KK pelaaja vahingossa astui Maken käden päälle ja Make ei enää tässä pelissä pystynyt pelaamaan. Se tietysti yksi syy meidän "häviöön" ;)

VGS - SV Sisu 12-0

Ale näytti hieman pojille mallia miten maaleja tehdään ja Ale ottikin aika tiukan otteen maalitykin tittelistä tehden peräti 8 maalia ottelussa. VGS sai pidettyä ensimmäisen nollankin mikä oli tietysti tärkeä maalieron kannalta. Makekin tuli takaisin pelaamaan ja taisi tehdä maalin tai kaksi (= SV Sisun tytöille kiitosta myös pelistä, Make tosin hieman katkera yhden Sisun pelaajan rajusta taklauksesta Makea kohtaan, jossa meik jäi keräilemään kamojaan.

Vielä arvottiin ihan uudestaan ottelupareja ja arpa heitti meidät uudestaan Lukas Ungdomia vastaan. Lukaksella oli vielä peli juuri ennen meitä vastaan joten pienessä väsymyksessä(kö?) tuli joukkue meitä vastaan.

VGS - FC Lukas Ungdom 7-4

VGS näytti menevän taas menojaan noin kolmen minuutin kohdalla tehden 4 maalia kahden minuutin sisään, mutta Lukas taisteli ja sai lopulta helposti tehtyä maaleja VGS maaliin Teemun haparoidessa. Jaakko taas pahanteossa kun Jaakon hirveä kanuuna tavoitti Lukas Ungdomin maalivahdin joka torjui kovan laukauksen ohi maalin mutta samalla mursi tilanteessa ranteensa. Veskari kannettiin pois maalilta ja Lukas sai uuden maalivahdin tilalle noin kahdeksi minuutiksi. Ottelu oli kuitenkin jo selvä ja VGS otti neljännen voittonsa.

VGS teki turnauksessa 43 maalia ja päästi 16. Turnausjärjestäjä kertoi että kaksi joukkuetta oli samoissa pisteissä, Mahtimursut ja Vantaan Gentlemans. Maalieron turvin voittajaa lähdettiin hakemaan ja VGSn maalimurskajaisten takia, Vantaan Gentlemans on FunBall 2008 tapahtuman voittaja !

Maaleja teki eniten Ale, joka latoi pöytään 16 maalia. Make tuli tilastoissa kakkoseksi 10 maalilla, Krisse 7, Ville 5, Jake 3 ja Teemu 2.

Ei tullu Tikan tytöilt mitää vastakaikuu =(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.