IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!

Melkein taas viikko vierähtänytPerjantai 30.01.2009 15:25

Viimeisimmästä merkinnästä on vierähtänyt lähes viikko ja pakko myöntää, että edellisten onnellisten päivien jälkeen on ollut myös itkua ja hampaitten kiristystä.

Maanantai meni papereita pyörittäessä ja palaveeratessa ahdistuneena. Ja iski oikein maailmanluokan ahidstus, jota
sitten purin ystävällenikin. Juotiin kämpillä taas teetä ja kaiken itkuilun lomassa kivaakin oli. Jäin yöksi kämpilleni pitkästä aikaa.

Tiistaina väsyneenä ramppasin bussilla eessuntakas, palaveerasin, hoidin paperiasioita, näin ystävää, ja palaveerasin vielä illallakin.

Keskiviikkoinen tapaaminen siirtyi monta tuntia aiemmaksi ja tuli nähtyä mukavia ihmisiä. Uudet housutkin sain frendiltä (tattis!).

Torstai meni uupuneena ja aiempaakin flunssaisempana. Väsytti ihan hitosti ja ahdistikin hieman. Luuhasin kotona, kuuntelin Smithsiä ja kaikenmaailman hoocee-möykkää... tulipa kaivettua Tehosekoittimen eka pitkäsoittokin (=Rock'n'Roll) ihan vinyylinä kätköistäni ja ajauduttua nostalgisille vesille aivoituksissani. Oli haikea ja väsy olo.

Tänään olen kikkaillut koneella, kuunnellut musiikia, ja muunmuassa liittynyt Facebookiin. Väsy on, mutta mieli ei ole ihan apea, vaan aika positiivinen. Väsynyt ja lähes onnellinen.

Huomenna tarkoitus lähteä Turkuun :-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.