IRC-Galleria

kittilöityminen osa 2Perjantai 03.07.2009 00:40

Muurari rabbi, mitä miettii matti..

Tänään pääs sentää puuhastelee kunnolla. Laastit kottikärryyn, sekottelua ja seinään. Pari harkkoa väliin aina välillä. Kerranki osasin soveltaa suoralta kädeltä jotai koulussa oppimaani kun sain piirrellä ukolle harkkoihin leikkauskohdat niin että kulmat osu oikein. Vallan mukavaa puuhaa kun ei tarvinnu vaan seisoskella ja miettiä että mitäs sit tekis.

Piiri pieni pyörii porukka siinä hyörii..

Kävin tossa illasta kattelemassa myös kittilän "pilluralli" lenkkiä, kun ukolla oli joku kokous, kyllä minä rilluttelemassa raitilla ilman mitää tarkoitusta. Aika normi meno paitsi täällä kaikki ajaa yhtä suoraa edes takas ja toivoo pääsevänsä suoran jompaan kumpaan päähän tankkaa. Aika outoa sinällään.. luulis että ne tankkaa kerran kunnolla ja sit ajelee. Olihan siellä varmaan joku "lenkki" myös mitä ne ajeli, mut se tais mennä jonku omakotitalo alueen läpi. Why..? Keskustassa on 40 raja ja porukka ajo 20-30.. voin vaan kuvitella että siellä omakotitalo alueella raja on jossain 30 ja porukka huruttelee ykkösen ja tyhmä.. anteeks tyhjäkäynnin sekoituksella.

Täällä pohjoisen auringon alla..

Mä olen ruskettunu! Jäi festarirannekkeista nätti vaalea rinkula tohon ranteeseen, mutta olkoon se on mun onnen rinkula. Yli huomenna vois vaikka koittaa ottaa aurinkoa, jos sää sallii, ja pitää toivoa että tuulee. Muuten joudun käyttää aurinkorasvaa, jonka suoja kerroin on 0.. sitä iki-ihanaa kaikkien rakastamaa tököttiä nimeltään off! Tuuli on mulle kaveri tääl pohjosen auringon valossa, tosin keskipäivällä vois paistatella rauhassa sillon ei ötiäisetkään uskalla tulla iholle kun ne palaa.

On se jännä..

On paljon kaikkea mitä kerkee mietiskelee kun on tekemistä johon ei tarvii ajatusta paljon upottaa, joka on muuten pirun hyvää kun ei kuitenkaa pääse ajattelee liikaa, ja voi kelailla mahdollisia riimejä mielessään, suunnitella mitä mahdollisesti tekis myöhemmin ja muutenki antaa mielen lepää ajatusten valtameressä kun aivot on narikassa. Ei ne jätkät paskaa puhunu kun sano että fyysinen työ tuo hyvän olon.. siitä tulikin mieleen tais olla eka kerta kun tollasta työtä teen ja tuntuu vähän että valitsin väärän alan. Tosin lääkärin määräyksestähän mä pysyin pois rakennus-, automaalari-(joka olis mielenkiintoista) ja kokki-/leipurialalta.

Blau

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.